طرز تهیه شیرینی کره ای

طرز تهیه شیرینی کره ای لایه ای بلغاری بدون فر فرانسوی

شیرینی کره ای یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده ترین مواد موجود در خانه تهیه می شود و در فر طبخ می شود. این شیرینی ها خیلی ترد و خوشمزه هستند و طعم گلاب درون شیرینی، طعم خاصی بوجود می آورد.

مواد لازم شیرینی کره ای
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۱ لیوان سرخالی
زرده تخم مرغ۳ عدد
آرد۳ لیوان
گلاب۲ قاشق غذا خوری
زرده برای رومال۱ عدد
پودر گل محمدیبه مقدار لازم
پسته پودر شدهبه مقدار لازم

دستور پخت شیرینی کره ای

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کره ای ابتدا کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس می گذاریم تا سرد شود و رویه آن ببندد. از کنار کاسه دوغ کره را می گیریم. کره را درون یک کاسه می ریزیم. سپس پودر قند را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کرمی و پوک شود.

مرحله دوم

سپس زرده ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. سپس وانیل را اضافه کرده و با پودر گل محمدی و گلاب را مخلوط می کنیم و هم می زنیم. کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.

مرحله سوم

ممکن است آرد اضافه یا کم بیاید. باید انقدر ارد اضافه شود تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را داخل نایلون گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی با وردنه باز می کنیم تا به قطر نیم سانت برسد.

مرحله چهارم

سپس با کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس روی کاغذ را کمی چرب کرده و شیرینی ها را روی سینی می چینیم. زرده را درون یک کاسه ریخته و مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید.

مرحله پنجم

سپس روی شیرینی ها را رومال کرده و با پسته خرد شده و پودر گل به سلیقه خود تزیین می کنیم. در ادامه فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس شیرینی ها را با همان دما به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.