مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان همبرگر خوشمزه با بافت نرم به روش بازاری

طرز تهیه نان همبرگر خوشمزه با بافت نرم به روش بازاری

طرز تهیه نان همبرگر نان همبرگر که با نان برگر هم شناخته می شود نوعی نان مخصوص برای انواع برگرها مثل همبرگر، چیزبرگر و … می باشد. این نان خوشمزه را می …

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه شیرینی آردی ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی آردی

طرز تهیه شیرینی آردی ساده بدون فر طرز تهیه شیرینی آردی خانگی طرز تهیه شیرینی آردی لرستان طرز تهیه شیرینی آردی بدون آرد ذرت طرز تهیه شیرینی آردی تخمیری طرز تهیه شیرینی آردی با پیمانه طرز تهیه شیرینی آردی با روغن مایع

شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آردی
آرد قنادی۳ لیوان
روغن جامد۱ لیوان
پودر قند۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل یا اسانس هل¼ قاشق چایخوری
آب جوش۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی آردی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی آردی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون آن الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط روغن جامد را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط روغن سفید و خامه ای شود. در ادامه وانیل را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم و به تدریج به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و در دست گرد می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای گرد شده را با کمی فاصله از هم درون آن می چینیم.

مرحله پنجم

در ادامه شکر را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود، سپس با برس یا نوک انگشت مقداری از آنرا روی خمیر می مالیم و مقداری تخم خرفه می پاشیم.

مرحله ششم

حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳ ذقیقه با حرارن پایین بپزند، سپس حرارت پایین را خاموش کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا بپزند تا روی آنها ترک بخورند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

4/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 تیر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.