طرز تهیه نان رول زعفرانی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه نان رول زعفرانی
نان رول زعفرانی یکی از انواع نان های خوشمزه و شیک بین المللی است که برای عصرانه یا صبحانه گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان رول زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان رول زعفرانی | |
آرد نان فانتزی | ۳۰۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۴۰ گرم |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱۱۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره برای رومال | ۶۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه نان رول زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه نان رول زعفرانی نصف فنجان از آب را به همراه خمیر مایه و ۱ قاشق چایخوری از شکر درون یک ظرف کوچک با هم ترکیب می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه فعال شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان باقیمانده آب را به همراه زعفران دم کره درون یک کاسه بزرگ با هم ترکیب می کنیم. در ادامه مخلوط خمیر مایه را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله شکر را به همراه کره نرم، نمک و آرد به کاسه اضافه کرده و مواد را ابتدا با قاشق و پس از آن با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود. اگر خمیر سفت بود، کم کم آب اضافه می کنیم تا خمیر بافتی نرم و لطیف پیدا کند.
مرحله چهارم
کاسه را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می گیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان پف اضافی خمیر را با دست می گیریم، سپس آنرا به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه می کنیم. در ادامه روی خمیرها را با پلاستیک می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان چانه ها را باز می کنیم و مقداری کره روی آنها می مالیم، سپس به صورت رول جمع می کنیم. تمام خمیرها را به همین صورت آماده می کنیم و مجددا روی خمیرها را با پلاستیک می پوشانیم.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در همین حین زرده تخم مرغ را با کمی زعفران ترکیب می کنیم و خمیرها را با این ترکیب رومال می کنیم.
مرحله هشتم
سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را به آرامی به سینی فر منقل می کنیم. می توانیم از قالب مخصوص استفاده کنیم تا هنگام انتقال خمیرها، تغییری در ظاهر آنها ایجاد نشود. در ادامه سینی را درون فر قرار می دهیم.
مرحله نهم
حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه برای پخت نان ها کافی است، پس از گذشت این زمان فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم. پس از اینکه روی نان های رنگ گرفت و به خوبی طلایی شدند، آنها را از فر خارج می کنیم.
- منبع :
- saeedeh51
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- طرز تهیه قلیه تخم مرغ فوری و بسیار خوشمزه با مواد بسیار ساده!
- دستبند سوارووسکی زنانه فوق العاده شیک؛ طرح های خاص و متفاوت
- طرز تهیه کره سیب فوق العاده خوشمزه؛ خیلی ساده تو خونه درستش کن!
- طرز تهیه پای چوپان با مرغ؛ این غذای ایرلندی رو از دست ندید!