طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی
کیک کاکائویی فندقی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک کاکائویی فندقی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
فندق خرد شده | ۱ فنجان |
شکلات چیپسی | ۱ فنجان |
کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی
مرحله اول
برای تهیه کیک کاکائویی فندقی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه نسبتا گودی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و سه مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک جهت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
حالا فندق و کاکائو خرد شده را به همراه شکلات چیپسی به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.
مرحله ششم
پس از خنک شدن کیک آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم، سپس شکلات تلخ را به روش بنماری ذوب می کنیم و به صورت پخش روی کیک می ریزیم و در نهایت با فندق خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- tameshk_cake_dessert