طرز تهیه باسلوق لوله ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق لوله ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق لوله ای باسلوق لوله ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به …

طرز تهیه نان نوتلا حرفه ای خوشمزه و مخصوص به شکل گل

طرز تهیه نان نوتلا حرفه ای خوشمزه و مخصوص به شکل گل

طرز تهیه نان نوتلا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه کیک قابلمه ای ساده و خانگی با طعم خوشمزه

طرز تهیه کیک قابلمه ای ساده و خانگی با طعم خوشمزه

طرز تهیه کیک قابلمه ای کیک قابلمه ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته , دستور پخت شیرینی نخودچی لاته

شیرینی نخودچی لاته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی لاته
آرد نخودچی۲۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
مواد لازم روکش لاته
زرده تخم مرغ۲ عدد
پودر قند۴۰ گرم
آرد۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه۴ قطره

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی لاته خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا کره را به همراه پودر قند درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا با دور تند همزن برقی به ۴ تا ۵ دقیقه دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگی و سبک شود. در ادامه پودر هل را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم، سپس آرد نخودچی را کم کم درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را مخلوط کرده، سپس دو مرتبه درون چرخ گوشت چرخ می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. حالا خمیر را درون سینی فر گذاشته و به صورت مستطیل به ضخامت ۳ تا ۴ سانتی متر فرم می دهیم.

مرحله چهارم

حالا به سراغ درست کردن روکش لاته می رویم، برای این منظور زرده‌ های تخم‌ مرغ را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب لیمو ترش تازه را به همراه قارچ به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا یک مایه یکدستی حاصل شود. حالا مایه لاته را به صورت نازک روی خمیر ریخته و با پالت کاملا پخش می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه به دلخواه مقداری خلال پسته روی کرم ریخته و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

پس از اتمام استراحت، خمیر را به ابعاد دلخواه برش می زنیم و سینی را درون فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید روی کرم لاته طلایی نشود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی های خنک شده را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.