طرز تهیه نان مریخی خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان مریخی خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان مریخی نان مریخی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه صبحانه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک توپی ساده و بسیار خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کیک توپی ساده و بسیار خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کیک توپی کیک توپی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کوکی خرما کوکی خرما یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر , دستور پخت شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی بدون فر یکی از رسپی های پخت این شیرینی های خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند، مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی بدون فر
آرد نخودچی۲ لیوان
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
پود قند۱ لیوان
روغن جامد½ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر مجلسی ابتدای کار آرد نخودچی را درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم و ۳ قاشق غذاخوری از آن بر می دهیم، سپس به جای آن آرد سفید اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد نخودچی را ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه پودر قند و پودر هل را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه جداگانه الک می کنیم. در ادامه روغن جامد را به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا سفید و خامه ای شود. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا خمیر را با نوک انگشت ورز می دهیم تا درون کاسه جمع شود. توجه داشته باشید به دلیل وجود روغن جامد خمیر را زیاد ورز ندهید، به دلیل آن که خمیر روغن می اندازد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم خمیر به مدت ۸ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی سطح کار کیسه فریزر قرار می دهیم و خمیر را روی آن می گذاریم.

مرحله ششم

حالا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس به وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می زنیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله درون یک قابلمه مناسب یک رینگ قرار می دهیم و قالب تارت یا یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس قالب یا سینی را روی رینگ قرار می دهیم. در ادامه شیرینی های نخودچی را درون قالب می چینیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری تخم خرفه روی شیرینی ها می ریزیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم و درب قابلمه را بر می داریم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.