مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای کیک شکلات پنبه ای، یک کیک شکلاتی است که با نسکافه و پودر کاکائو تهیه می شود. این کیک را می توان با گاناش یا کرم …

طرز تهیه کوکی دبل چاکلت خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه کوکی دبل چاکلت خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه کوکی دبل چاکلت کوکی دبل چاکلت یکی از انواع شیرینی های کافی شاپ محبوب در سراسر جهان است که معمولا به همراه کافی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر , دستور پخت شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی بدون فر یکی از رسپی های پخت این شیرینی های خوشمزه است که برای کسانی که فر ندارند، مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی بدون فر
آرد نخودچی۲ لیوان
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
پود قند۱ لیوان
روغن جامد½ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر مجلسی ابتدای کار آرد نخودچی را درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم و ۳ قاشق غذاخوری از آن بر می دهیم، سپس به جای آن آرد سفید اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط آرد نخودچی را ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه پودر قند و پودر هل را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه جداگانه الک می کنیم. در ادامه روغن جامد را به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا سفید و خامه ای شود. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا خمیر را با نوک انگشت ورز می دهیم تا درون کاسه جمع شود. توجه داشته باشید به دلیل وجود روغن جامد خمیر را زیاد ورز ندهید، به دلیل آن که خمیر روغن می اندازد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم خمیر به مدت ۸ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی سطح کار کیسه فریزر قرار می دهیم و خمیر را روی آن می گذاریم.

مرحله ششم

حالا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس به وردنه به قطر یک سانتی متر باز می کنیم. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می زنیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله درون یک قابلمه مناسب یک رینگ قرار می دهیم و قالب تارت یا یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس قالب یا سینی را روی رینگ قرار می دهیم. در ادامه شیرینی های نخودچی را درون قالب می چینیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری تخم خرفه روی شیرینی ها می ریزیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم و درب قابلمه را بر می داریم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.

5/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.