طرز تهیه کیک شکلاتی وگان خوشمزه و ساده برای گیاه خواران
طرز تهیه کیک شکلاتی وگان کیک شکلاتی وگان یک کیک متفاوت است که در آن تخم مرغ استفاده نشده است. با این وجود بافت نرمی دارد. از آن جا که از شیر …
خواص زعفران برای پوست، سفیدی و درخشندگی پوست!
خواص زعفران برای پوست زعفران، این گیاه خوشرنگ و بو، نه تنها به عنوان چاشنی در آشپزی معروف است، بلکه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان، خواصی ضد پیری را نیز ارائه میدهد. …
طرز تهیه کوکی دارک خوشمزه به روش کافی شاپی
طرز تهیه کوکی دارک کوکی دارک یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج
کاپ کیک اسفناج یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک اسفناج | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
اسفناج | ۵ برگ بدون ساقه |
شیر | ¾ لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
مواد لازم برای فیلینگ نارگیلی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ½ لیوان |
پودر نارگیل | ½ لیوان |
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کاپ کیک اسفناج خوشمزه در ابتدای کار پودر نارگیل را به همراه سفیده تخم مرغ و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست و بافت سفیده تخم مرغ از لختگی خارج شود.
مرحله دوم
حالا کاسه روی حرارت بخار کتری گذاشته و بنماری می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن کیک می رویم.
مرحله سوم
برای این منظور اسفناج را به همراه یک چهارم مقدار شیر درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا بافت مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. حالا روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس مخلوط اسفناج و شیر را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه مجددا هم می زنیم تا مخلوط مایه اولیه کیک یکدست شود. حالا آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کرده، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکنواخت شود.
مرحله ششم
در ادامه درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی پوشانده، سپس دو سوم حجم آنها را با مایه کیک پر می کنیم. حالا مخلوط پودر نارگیل را درون قیف یکبار مصرف ریخته و نوک آن را به صورت نازک برش می زنیم.
مرحله هفتم
در ادامه مواد میانی را قسمت وسط کیک ها پایپ کرده و سینی را درون فر می گذاریم تا کاپ کیک ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی شود. در نهایت به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- samakhosravi72