طرز تهیه پنکیک ژاپنی خوشمزه و ساده با پف زیاد

طرز تهیه پنکیک ژاپنی خوشمزه و ساده با پف زیاد

طرز تهیه پنکیک ژاپنی پنکیک صبحانه یکی از انواع کیک های ساده ژاپنی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک …

طرز تهیه آبنبات چوبی خوشمزه و فوری با طعم و رنگ دلخواه

طرز تهیه آبنبات چوبی خوشمزه و فوری با طعم و رنگ دلخواه

طرز تهیه آبنبات چوبی آبنبات چوبی یکی از انواع آبنبات های بسیار پر طرفدار و نوستالوژیک در سراسر جهان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. آبنبات چوبی را شاید بتوان محبوب ترین …

طرز تهیه شیرینی الستین خوشمزه و مجلسی مخصوص پذیرایی

طرز تهیه شیرینی الستین خوشمزه و مجلسی مخصوص پذیرایی

طرز تهیه شیرینی الستین شیرینی الستین، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

cup-cake-toot-farangi

کاپ کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بسیار مناسب پذیرایی در مهمانی ها می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک توت فرنگی
تخم مرغ۲ عدد
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
آرد سفید۲۲۵ گرم
شیر½ پیمانه
شکر۱۴۰ گرم
نمک۱ پنس
کره۵۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر قندبه مقدار کافی
توت فرنگیبه مقدار کافی
مغز گردوبه مقدار کافی

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به خوبی گرم شود. در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کره کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کش دار شود. حالا شیر را به همراه وانیل و کره ذوب شده به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه با لیسک به صورت دورانی به یک سمت می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم، سپس مقداری توت فرنگی و مغز گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله توت فرنگی و مغز گردو را با مقداری پودر قند مخلوط کرده و کنار می گذاریم. حالا دو سوم کاغذهای کپسولی را با مایه کیک پر کرده و مقداری از مخلوط توت فرنگی و مغز گردو به صورت پخش روی آنها می ریزیم.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک درون فر بماند تا کاملا پخته شود. برای اطمینان از پخت کیک پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده، سپس خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در صورتی که مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاپ کیک ها کاملا خنک شوند. در نهایت کاپ کیک ها را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.