طرز تهیه دسر کازان دیبی با بافت پنبه ای به روش ترکیه ای
طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها
طرز تهیه محلبی رافائلو دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته و شیر …
طرز تهیه پودینگ انبه خوشمزه و شیک به روش مجلسی
طرز تهیه پودینگ انبه پودینگ انبه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه دسر نوزینه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه دسر نوزینه دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک اما منسجم تر دارد و با استفاده از شربت و شیره انگور، مرطوب می شود. این …
طرز تهیه دسر کازان دیبی
دسر کازان دیبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کازان دیبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم دسر کازان دیبی | |
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
مواد لازم دسر کازان دیبی | |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر کازان دیبی
مرحله اول
برای تهیه دسر کازان دیبی به روش ترکیه ای در ابتدای کار ۳ لیوان از مقدار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شیر کمی گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه آرد و نشاسته ذرت را به همراه وانیل درون شیر باقی مانده ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا یک ظرف پیرکس مستطیل انتخاب کرده و درون آنرا با مقداری کره چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به صورت پخش درون ظرف ریخته و کنار می گذاریم. زمانی که شیر گرم شد، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته، سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آرامی به آن می افزاییم و مجددا روی حرارت می گذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود. زمانی که مایه به غلظت دلخواهمان رسید، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته و به آرامی و به صورت یکنواخت درون ظرف پیرکس می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و روی حرارت به آرامی می چرخانیم تا شکر کاملا آب شده و کاراملی شود، سپس از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت در دمای محیط بماند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان ظرف را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و دسر ببندد. پس از گذشت این زمان اطراف دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.
- منبع :
- yeganeh_charandabi