طرز تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک شاتوت چیز کیک شاتوت یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و مخصوص با شیر به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر زبرا دسر زبرا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که با استفاده از پودر ژلاتین و نشاسته تهیه می شود. این دسر شیری در دو رنگ سفید و کاکائویی …

طرز تهیه محلبی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی محلبی توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه عربی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه دسر کازان دیبی

طرز تهیه دسر کازان دیبی , دستور پخت دسر کازان دیبی

دسر کازان دیبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کازان دیبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر کازان دیبی
شیر۴ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق مرباخوری
مواد لازم دسر کازان دیبی
شکر۲ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه دسر کازان دیبی

مرحله اول

برای تهیه دسر کازان دیبی به روش ترکیه ای در ابتدای کار ۳ لیوان از مقدار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شیر کمی گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه آرد و نشاسته ذرت را به همراه وانیل درون شیر باقی مانده ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا یک ظرف پیرکس مستطیل انتخاب کرده و درون آنرا با مقداری کره چرب می کنیم.

مرحله سوم

حالا شکر را به صورت پخش درون ظرف ریخته و کنار می گذاریم. زمانی که شیر گرم شد، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته، سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آرامی به آن می افزاییم و مجددا روی حرارت می گذاریم.

مرحله چهارم

در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود. زمانی که مایه به غلظت دلخواهمان رسید، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته و به آرامی و به صورت یکنواخت درون ظرف پیرکس می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و روی حرارت به آرامی می چرخانیم تا شکر کاملا آب شده و کاراملی شود، سپس از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت در دمای محیط بماند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان ظرف را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و دسر ببندد. پس از گذشت این زمان اطراف دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آذر 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.