طرز تهیه باقلوا بدون فر با طعم خوشمزه به صورت تابه ای
طرز تهیه باقلوا بدون فر باقلوا یکی از شیرینی های محبوب بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. با این آموزش این شیرینی خوشمزه را می توانیم …
خواص زعفران برای پوست، سفیدی و درخشندگی پوست!
خواص زعفران برای پوست زعفران، این گیاه خوشرنگ و بو، نه تنها به عنوان چاشنی در آشپزی معروف است، بلکه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان، خواصی ضد پیری را نیز ارائه میدهد. …
طرز تهیه کوکی کاکائویی ساده و خوشمزه مناسب پذیرایی
طرز تهیه کوکی کاکائویی کوکی کاکائویی یکی از انواع کوکی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که برای عصرانه و میان وعده گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کلوچه سیب و دارچین خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کلوچه سیب
کلوچه سیب یکی از انواع کلوچه های خوشمزه بین المللی است که برای میان وعده و پذیرایی از مهمانان یک گزینه مناسب می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کلوچه سیب | |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۶۰ گرم |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب ولرم | ¼ لیوان |
آرد | ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم |
مواد میانی کلوچه | |
سیب | ۳ عدد متوسط |
شکر | ۲۰۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گردو یا بادام خر دشه | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه کلوچه سیب
مرحله اول
برای تهیه کلوچه سیب ابتدا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق سوپخوری از شکر و یک چهارم لیوان آب ولرم داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک بشقاب روی درب کاسه قرار داده و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه باقیمانده شکر، کره نرم شده و خمیر مایه عمل آمده داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد را روی مواد الک کرده و شروع به ترکیب مواد می کنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که مقدار آرد حدودی است و باید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم به دست بیاید آرد اضافه کنیم. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، خمیر ما تقریبا آماده است. در ادامه یک ظرف مناسب را چرب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را گرد می کنیم و درون ظرف قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در فضای آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت می دهیم. پس از گذشت یک ساعت حجم خمیر باید حدودا دو برابر شده باشد.
مرحله پنجم
در همین حین مواد میانی کلوچه ها را آماده می کنیم. برای این منظور سیب ها را با رنده درشت رنده می کنیم، سپس به همراه خلال پسته و شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
مواد را تا زمانی که آب سیب به طور کامل کشیده شود تفت می دهیم. در آخر پس از اینکه آب سیب به طور کامل کشیده شد، دارچین و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن مواد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم و پف خمیر را می گیریم، سپس خمیر را به چونه هایی به اندازه نارنگی در می آوریم. در ادامه چونه ها را در کف دست باز می کنیم و مقداری از مخلوط سیب در وسط چونه ها می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا چونه ها را به خوبی جمع می کنیم تا مخلوط سیب در وسط آن قرار بگیرد. در ادامه چونه ها را کمی با دست فشار می دهیم تا تخت شود. در صورت تمایل می توانیم برای طرح دادن به کلوچه ها روی آنها را با مهر دلخواه طرح بیندازیم.
مرحله نهم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کلوچه ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم. در ادامه روی کلوچه ها را با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ، خلال بادام و زعفران دم کرده رومال می کنیم.
مرحله دهم
در پایان کلوچه ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم و صبر می کنیم تا زیر و روی کلوچه ها رنگ بگیرد. در پایان می توانیم برای رنگ بهتر کلوچه ها چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در نهایت کلوچه ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه می چینیم.
- منبع :
- bahanesheydayi