طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی خوشمزه به روش کافی شاپی
طرز تهیه باسلوق ساوه خوشمزه و مخصوص با شیره انگور
طرز تهیه باسلوق ساوه باسلوق ساوه یکی از انواع شیرینی ها سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با شیره انگور و گردو درست می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از …
طرز تهیه کیک سمولینا خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه کیک سمولینا کیک سمولینا با توجه به وجود سمولینا در پخت آن، بسیار مقوی و با خاصیت است. این کیک یک کیک ساده سه تخم مرغی است و با مارمالاد …
طرز تهیه کیک انار خوشمزه و مخصوص مناسب برای شب یلدا
طرز تهیه کیک انار کیک انار از کیک ها بسیار خوشمزه و خاص ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در بلندترین شب سال پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی
کیک براونی توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت و عطر بین نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک براونی توت فرنگی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۲۵ گرم |
شکلات تلخ | ۲۰۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۱۷۵ گرم |
آرد | ۱۲۵ گرم |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم کرم پنیری | |
پنیر ماسکارپونه | ۵۰۰ گرم |
ماست یونانی | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر خامه | ۳۰ گرم |
عصاره وانیل | به مقدار کافی |
مواد لازم سس توت فرنگی | |
توت فرنگی | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک براونی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کیک براونی توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب کمربندی را با کاغذ روغنی پوشانده و با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه کره و شکلات تلخ را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس اجازه می دهیم کمی خنک شود. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و حجیم شود. حالا مخلوط کره و شکلات را به کاسه اضافه کرده و در حد ترکیب شدن کمی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس قالب را طبقه میانی فر گذاشته تا کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کاملا بپزد. در این فاصله به سراغ درست کردن کرم پنیری می رویم.
مرحله ششم
برای این منظور پنیر ماسکارپونه را به همراه ماست یونانی درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی کمی مخلوط می کنیم تا بافت پنیر باز شود. حالا شکر را به همراه پودر خامه و عصاره وانیل به کاسه می افزاییم.
مرحله هفتم
در ادامه مایه کرم را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست و یکنواخت شود. حالا برای درست کردن سس توت فرنگی ابتدا توت فرنگی ها را خرد کرده و به همراه شکر درون غذاساز می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم. در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم تا کیک خنک شود.
مرحله نهم
زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم ،سپس به ترتیب مایه کرم و سس توت فرنگی را روی کیک می ریزیم و به دلخواه با اسلایس های توت فرنگی، تمشک و برگ نعنا تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- gruensteinkitchen