طرز تهیه کیک براونی کتویی خوشمزه و مخصوص به روش قالبی

طرز تهیه کیک براونی کتویی

طرز تهیه کیک براونی کتویی , دستور پخت کیک براونی کتویی

براونی کتویی یک توع کیک کاکائویی است که در قالب مستیطلی طبخ شده و به صورت مربع برش می زنیم و به صورت شیرینی سرو می کنیم. براونی بافت نرم و منسجمی دارد که می توان با خامه قنادی آن را تزیین نمود. این شیرینی از شیرین کننده غیر ا شکر استفاده شده است که برای بیماران دیابتی و کسانی که رژیم های خاص دارند توصیه می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه براونی کتویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک براونی کتویی
تخم مرغ۵ عدد
پودر پروتئین ویدو اسکوپ
شیرین کننده مجاز به دلخواه (زایلیتول)۵ قاشق
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه ای۳ قاشق غذا خوری
کره آّب شده۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک براونی کتویی

مرحله اول

برای تهیه کیک براونی خوشمزه به روش کتویی در ابتدای کار، دو کاسه برداشته و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سپس سفیده تخم مرغ را جدا می زنیم تا خوب فرم بگیرد و در صورت بر گرداندن کاسه از ظرف نریزد.

مرحله دوم

سپس زرده را جدا با شیرین کننده و پنیر و کره مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا یکدست شود. در این مرحله مخلوط زرده را به سفیده اضافه می کنیم. و مواد خشک مانند پروتئین و پودر کاکائو و بکینگ پودر را به آن می افزاییم.

طرز تهیه کیک براونی کتویی

توجه داشته باشید که به سلیقه خود می توان به جای پودر پروتئین وی از آرد بادام یا آرد نارگیل استفاده کردمایه را به آرامی و با قاشق یا لیسک می زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شود. فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله چهارم

قالب مورد نظر را چرب کرده یا کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس مواد را به آرامی درون آن می ریزیم و درون فر با همان دما به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. از قالب خارج می کنیم و برش می زنیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در یکشنبه 12 اردیبهشت 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.