طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه کیک براونی کتویی

طرز تهیه کیک براونی کتویی , دستور پخت کیک براونی کتویی

براونی کتویی یک توع کیک کاکائویی است که در قالب مستیطلی طبخ شده و به صورت مربع برش می زنیم و به صورت شیرینی سرو می کنیم. براونی بافت نرم و منسجمی دارد که می توان با خامه قنادی آن را تزیین نمود. این شیرینی از شیرین کننده غیر ا شکر استفاده شده است که برای بیماران دیابتی و کسانی که رژیم های خاص دارند توصیه می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه براونی کتویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک براونی کتویی
تخم مرغ۵ عدد
پودر پروتئین ویدو اسکوپ
شیرین کننده مجاز به دلخواه (زایلیتول)۵ قاشق
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه ای۳ قاشق غذا خوری
کره آّب شده۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک براونی کتویی

مرحله اول

برای تهیه کیک براونی خوشمزه به روش کتویی در ابتدای کار، دو کاسه برداشته و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سپس سفیده تخم مرغ را جدا می زنیم تا خوب فرم بگیرد و در صورت بر گرداندن کاسه از ظرف نریزد.

مرحله دوم

سپس زرده را جدا با شیرین کننده و پنیر و کره مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا یکدست شود. در این مرحله مخلوط زرده را به سفیده اضافه می کنیم. و مواد خشک مانند پروتئین و پودر کاکائو و بکینگ پودر را به آن می افزاییم.

طرز تهیه کیک براونی کتویی

توجه داشته باشید که به سلیقه خود می توان به جای پودر پروتئین وی از آرد بادام یا آرد نارگیل استفاده کردمایه را به آرامی و با قاشق یا لیسک می زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شود. فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله چهارم

قالب مورد نظر را چرب کرده یا کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس مواد را به آرامی درون آن می ریزیم و درون فر با همان دما به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. از قالب خارج می کنیم و برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.