مطالب پر بازدید
طرز تهیه بیسکویت نارگیلی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه بیسکویت نارگیلی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه بیسکویت نارگیلی بیسکوئیت نارگیلی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار نوشیدنی ها داغ مثل چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه کیک توت سفید خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک توت سفید خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک توت سفید حتما شما نیز آن درخت های توت در مسیر پیاده رو که برایمان وسوسه انگیز بودند، را به خاطر دارید. در گرمای سوزان تابستان، خوردن توت های …

طرز تهیه تارت شعریه خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه تارت شعریه

طرز تهیه تارت شعریه , دستور پخت تارت شعریه

تارت شعریه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت شعریه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت شعریه
رشته شعریه۱ بسته
کره۵۰ گرم
شیر عسلی½ قوطی
تارت آمادهبه مقدار کافی

طرز تهیه تارت شعریه

مرحله اول

برای تهیه تارت شعریه خوشمزه در ابتدای کار رشته های شعریه را درون بسته با دست کمی خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن اضافه می کنیم تا کره کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

در ادامه رشته شعریه را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رشته های شعریه تغییر رنگ داده و به رنگ طلایی نزدیک شوند. زمانی که رشته های شعریه به رنگ دلخواه مان رسید، شیر عسلی را به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا رشته‌ های شعریه را به خوبی مخلوط می کنیم تا شیر عسلی به تمام قسمت های آن نفوذ کند، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و مقداری از مخلوط رشته های شعریه درون تارت های آماده (آموزش خمیر تارت) می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه روی رشته های شعریه را به دلخواه با ترافل های رنگی، پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس زمانی که تارت ها کمی خنک شدند به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.