طرز تهیه سوهان توری خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه سوهان توری خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه سوهان توری سوهان یکی از شیرینی های سنتی است که طرفداران زیادی دارد. این مدل سوهان، سوهان توری است که در این دستور، طرز تهیه آن بیان شده است. این …

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری نان پنبه ای پنیری یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه نان سنگک خوشمزه و ساده به روش نانوایی

طرز تهیه نان سنگک خوشمزه و ساده به روش نانوایی

طرز تهیه نان سنگک نان سنگک یکی از نان های سنتی ایرانی است که از محبوب ترین نان ها در میان ایرانیان محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه تارت گیلاس

طرز تهیه تارت گیلاس , دستور پخت تارت گیلاس

تارت گیلاس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت گیلاس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت گیلاس
پنیر ماسکارپونه۱ عدد
بیسکوییت پتی بور۳ بسته
کره۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۳۰۰ گرم
پودر قند۵ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
وانیل۱ قاشق غذا خوری
آب سرد۳ قاشق غذا خوری
گیلاس با مربای گیلاسبه اندازه لازم
ژله توت فرنگی یا آلبالو۱ بسته

طرز تهیه تارت گیلاس

مرحله اول

برای تهیه تارت گیلاس ابتدا بیسکویت ها را خرد می کنیم و کاملاً پودر می‌کنیم. سپس کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم و با بیسکویت ها مخلوط می کنیم. سپس با دست کمی ورز می دهیم تا کره کاملا با بیسکویت ها مخلوط شود.

مرحله دوم

ته قالب تارت را چرب می کنیم، سپس بیسکویت های پودر شده داخل قالب تارت را پرس می کنیم. باید با بیسکوییت، کناره های قالب تارت هم پوشش بدهیم. برای این منظور باید بیسکوئیت ها را با ته لیوان یا گوشت کوب، کاملاً پرس کرد.

مرحله سوم

سپس قالب تارت را داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود. در این فاصله، مواد داخل تارت را درست می کنیم. برای این کار، اول ژلاتین را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد در یک کاسه کوچک، مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا اسفنجی شود.

مرحله چهارم

بعد روی بخار کتری می‌گذاریم تا ذوب شود، سپس کنار می گذاریم تا سرد شود. پنیر را درون یک کاسه، می زنیم تا کاملاً باز شود. سپس خامه را به آن اضافه می کنیم و با ۵ قاشق غذاخوری پودر قند می زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله پنجم

بعد وانیل و ژلاتین بن ماری شده و خنک شده را هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس نصف مواد را داخل تارت می ریزیم. در ادامه برش های گیلاس یا مربای گیلاس را روی مواد می ریزیم.

مرحله ششم

سپس مابقی مواد پنیری را روی آن می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا ببندد. می‌توانیم از ژله آلبالو یا توت فرنگی برای روی تارت، استفاده کنیم. ژله را طبق دستور روی جعبه درست کنیم. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژله شفاف شود.

مرحله هفتم

از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا ولرم شود. سپس روی مواد پنیری بسته شده، می ریزیم. می توان به جای ژله، از میوه ساده گیلاس استفاده کرد و روی تارت چید. می‌توانیم از ژله بریلو هم استفاده کنید.

مرحله هشتم

ژله سفید رنگ را هم با کمی آب مربا مخلوط کنیم و روی مواد پنیری بریزیم، سپس هسته های گیلاس را در می آوریم و روی ژله می چینیم و بعد به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال می گذاریم. اندازه قالب تارت ۲۰ سانت با ارتفاع ۶ سانت خوب است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 اسفند 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.