طرز تهیه کیک مکرون خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه کیک مکرون خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه کیک مکرون کیک مکرون یک کیک خاص با پودر نارگیل است. این کیک در دو مرحله طبخ می شود. در مرحله اول کیک پایه است که در فر پخته می …

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه و مخصوص با روکش

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه و مخصوص با روکش

طرز تهیه دونات شیر عسلی دونات شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه نان اهری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آذربایجان

طرز تهیه نان اهری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آذربایجان

طرز تهیه نان اهری نان اهری یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان اهر می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک مسقطی

طرز تهیه کیک مسقطی , دستور پخت کیک مسقطی

کیک مسقطی یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مسقطی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک مسقطی
تخم مرغ۵ عدد
آرد۱ و ¾ لیوان
شکر¾ لیوان
شیر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مواد لازم کرم مسقطی
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی½ قوطی
پنیر خامه ای۵ قاشق غذاخوری
گلاببه مقدار کافی

طرز تهیه کیک مسقطی

مرحله اول

برای تهیه کیک مسقطی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شو. در ادامه شکر و تخم مرغ را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس شیر و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد و بیکینگ پودر را به همراه نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم‌ کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از آن خارج شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و آنرا طبقه وسط فر می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در همین حین به سراغ درست کردن کرم مسقطی می رویم، برای این منظور زعفران را به همراه شیر عسلی و پنیر خامه ای درون غذاساز می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم، سپس گلاب را کم کم به غذاساز اضافه کرده تا کرم مسقطی به غلظت مورد نظرمان برسد. در ادامه کرم مسقطی را تا آماده شدن کیک درون یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه کیک را به ابعاد دلخواه برش زده و کرم مسقطی را به صورت پخش روی آن می ریزیم و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.