طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت

طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت

طرز تهیه کیک ذرت کیک یکی از انواع میان وعده ها یا عصرانه ها است که در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب …

طرز تهیه ترافل خرما خوشمزه و مقوی با بیسکوییت و گردو

طرز تهیه ترافل خرما خوشمزه و مقوی با بیسکوییت و گردو

طرز تهیه ترافل خرما ترافل خرما یکی از انواع میان وعده های بسیار خوشمزه و مقوی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در …

طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

طرز تهیه کیک مربایی

طرز تهیه کیک مربایی , دستور پخت کیک مربایی خانگی بدون فر

کیک مربایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مربایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک مربایی
تخم مرغ۵ عدد
روغن مایع⅔ لیوان
شیر⅓ لیوان
آرد۲ لیوان
پودر قند۱ قاشق چایخوری
شکر۱ لیوان
سرکه سفید یا قرمز۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پور۲ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
مربا دلخواهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک مربایی

مرحله اول

برای تهیه کیک مربایی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا سفیده های تخم مرغ را از زرده های آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پودر قند را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ خامه ای شود. حالا تا درست شدن باقی مواد سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نشود.

مرحله سوم

در این مرحله شکر را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل درون الک ریخته، سپس ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در ادامه سرکه سفید را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به کاسه می‌ افزاییم، سپس مایه کیک را با لیسک به آرامی فولد می کنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.

مرحله ششم

در این مرحله درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم. حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافه بین مایه کیک از بین بروند.

مرحله هفتم

در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید ۳۰ دقیقه اول پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید، در غیر این صورت پف کیک می خوابد.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود.

مرحله نهم

زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و روی توری قرار می دهیم، سپس کیک را به صورت ورقه ای به دو قسمت تقسیم می کنیم و مقداری مربا روی کیک ریخته و پخش می کنیم. حالا لایه دیگر کیک را روی آن قرار می دهیم.

مرحله دهم

در نهایت کیک مربایی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کیک کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.