مطالب پر بازدید
خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده معده و دستگاه گوارش ما اغلب با مشکلاتی مواجه می‌شوند که می‌توانند به دلایل مختلفی نظیر کمبود اسیدیته در معده یا عفونت‌های مختلف باشند. این عوامل می‌توانند منجر …

طرز تهیه رولت تیرامیسو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه رولت تیرامیسو خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه رولت تیرامیسو رولت تیرامیسو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید تیرامیسو یکی از دسرهای بسیار …

طرز تهیه کاپ کیک کشمشی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه کاپ کیک کشمشی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه کاپ کیک کشمشی کاپ کیک کشمشی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه قرابیه تیرتیل خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه تیرتیل

طرز تهیه قرابیه تیرتیل , دستور پخت قرابیه تیرتیل

قرابیه تیرتیل یکی از انواع شرینی های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه تیرتیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه تیرتیل
تخم مرغ۲ عدد
آرد۲٫۵ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع½ پیمانه
پودر کاکائو۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه قرابیه تیرتیل

مرحله اول

برای تهیه قرابیه تیرتیل خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را درون کاسه الک می کنیم. در ادامه پودر قند و کره را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط کره روشن و خامه ای شد، تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به مدت ۲ دقیقه به خوبی هم می زنیم. با اضافه کردن تخم مرغ دوم وانیل را نیز به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا ببین کار کاسه را چند مرتبه دورگیری می کنیم تا تخم مرغ و کره به صورت یکدست هم زده شوند. در ادامه روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس ۲ قاشق از آرد را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مابقی آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو و قسمت دیگر آرد جدا کرده را اضافه می کنیم و با لیسک به خوبی هم می زنیم تا خمیر یکدست شود. حالا خمیرها را درون ۲ قیف ماسوره ای با سر ماسوره ستاره می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را به دلخواه درون سینی پایپ کنیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و به دلخواه با شکلات آب شده، پودر پسته و پودر گردو تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.