طرز تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه …

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، …

طرز تهیه چیز کیک کیوی خانگی خوشمزه و مخصوص با ژله

طرز تهیه چیز کیک کیوی خانگی خوشمزه و مخصوص با ژله

طرز تهیه چیز کیک کیوی چیز کیک یک نوع دسر یا کیک بسیار خوشمزه و شیک است که طرفداران زیادی دارد. تلفیق پنیر و شکر کنار هم، طعم فوق العاده ای ایجاد …

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی , دستور پخت قرابیه ترک دار لیمویی

قرابیه ترک دار لیمویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و طعم دار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه ترک دار لیمویی
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
آرد۳ لیوان
رنده پوست لیمو ترش۲ عدد لیمو ترش
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
پودر قند½ لیوان

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه ترک دار لیمویی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا رنده پوست لیمو را به همراه روغن مایع و بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نسبتا چسبناکی حاصل شود.

مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و گرد می کنیم. در ادامه خمیرهای گرد شده را ابتدا درون پودر قند می غلطانیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کمی طلایی شده و روی آنها ترک بردارد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که قرابیه ها خنک شدند، آنها را به ظرف سرومان منتقل کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.