مطالب پر بازدید
طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه باسلوق گردویی باسلوق گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شکلات بادام زمینی سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شکلات بادام زمینی سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شکلات بادام زمینی شکلات بادام زمینی یکی از انواع شکلات های مقوی و سالم بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی , دستور پخت قرابیه ترک دار لیمویی

قرابیه ترک دار لیمویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و طعم دار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه ترک دار لیمویی
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
آرد۳ لیوان
رنده پوست لیمو ترش۲ عدد لیمو ترش
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
پودر قند½ لیوان

طرز تهیه قرابیه ترک دار لیمویی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه ترک دار لیمویی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا رنده پوست لیمو را به همراه روغن مایع و بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نسبتا چسبناکی حاصل شود.

مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و گرد می کنیم. در ادامه خمیرهای گرد شده را ابتدا درون پودر قند می غلطانیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کمی طلایی شده و روی آنها ترک بردارد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که قرابیه ها خنک شدند، آنها را به ظرف سرومان منتقل کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.