طرز تهیه حلوا شیره انگور خوشرنگ و مجلسی به روش گیلانی
طرز تهیه حلوا شیره انگور
حلوای شیره انگور یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که رنگی تیره تر نسبت به حلوای زعفرانی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه حلوا عربی خوشمزه و مجلسی به همراه فوت و فن
مواد لازم حلوا شیره انگور | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
شیره انگور | ½ لیوان |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل (اختیاری) | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوا شیره انگور
مرحله اول
ابتدا شیره انگور را به همراه زعفران دم کرده، پودر هل و گلاب را با هم در یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی ان گرفته شود و رنگش مایل به قهوه ای کمرنگ شود، حالا آرد را مجددا الک می کنیم و کنار می گذاریم. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.
مرحله سوم
حالا آرد را به روغن داغ اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا آرد و روغن با هم به خوبی مخلوط شوند، در این مرحله باید در حدی مواد را مخلوط کنیم که آرد و روغن یکدست شوند و نباید بیش از حد تفت دهیم که رنگ آرد خیلی تیره شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه حلوای شیر خوشمزه و مجلسی بدون گلاب برای ۱۰ نفر
مرحله چهارم
چون با اضافه کردن شیره رنگ حلوا تیره تر هم خواهد شد. حالا مخلوط شیره را در سه مرحله به آرد و روغن اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در این مرحله باید حدود ۱۰ دقیقه حلوا را هم بزنیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که شیرینی این حلوا نسبت به حلوای معمولی کمتر است و اگر حلوا را شیرین دوست دارید می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به مواد حلوا اضافه کنید. در آخر حلوا را به ظرف مورد نظرمان منتقل کرده و تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ghazahayemamanpazz