طرز تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع شیرینی نخودچی با روغن مایع یکی از رسپی های متنوعی این شیرینی خوشمزه است که همانطور که نامش مشخص است با روغن مایع تهیه می …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه تافی شکلاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کره ای

طرز تهیه تافی شکلاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کره ای

طرز تهیه تافی شکلاتی تافی شکلاتی یکی از انواع شکلات های نوستالوژیک در میان ایرانیان است که حالتی نرم و کشدار دارد. این شکلات خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با …

طرز تهیه کیک با رویه بادام

طرز تهیه کیک با رویه بادام , دستور پخت کیک با رویه بادام

کیک با رویه بادام یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک با رویه بادام در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک با رویه بادام
آرد۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
کره۷۵ گرم
پودر قند۱۲۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
وانیل⅛ قاشق چایخوری
خامه صبحانه۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه کیک
عسل۸۰ گرم
شکر۸۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
خلال بادام۱۵۰ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک با رویه بادام

مرحله اول

برای تهیه کیک با رویه بادام خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ ها را به همراه وانیل و خامه صبحانه درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس پودر قند را درون کاسه الک می کنیم. در ادامه مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن شود.

مرحله سوم

در ادامه کره ذوب شده را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله چهارم

زمانی که مایه کیک یکدست شد و گلوله های آرد باز شدند هم زدن را متوقف می‌ کنیم و درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس آرد پاشی می کنیم. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در همین حین لایه رویه کیک را آماده می کنیم، برای این منظور کره و خلال بادام را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکر و عسل به قابلمه اضافه کرده، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به خوبی هم می زنیم تا مواد رویه کاملا یکدست و ذوب شوند. حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از فر خارج کرده، سپس مایه رویه را روی کیک ریخته و با لیسک کاملا پخش می کنیم. در ادامه مجددا قالب را درون فر باز می گردانیم و اجازه می دهیم کیک مجددا به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش می زنیم، سپس کیک را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.