طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید , دستور پخت دیپ لوبیا سفید

دیپ لوبیا سفید یکی از انواع سس های خوشمزه و سالم است که معمولا به همراه سیب زمینی تنوری، کراکت یا چیپس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دیپ لوبیا سفید در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دیپ لوبیا سفید
لوبیا سفید۲ پیمانه
جعفری½ پیمانه
رزماری۱ قاشق چایخوری
سیر۴ حبه
روغن‌ زیتون¼ پیمانه
لیمو ترش تازه۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

مرحله اول

برای تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را شسته و درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا سفید کاملا پخته و نرم شود.

مرحله دوم

زمانی که لوبیا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه لوبیا، روغن زیتون، سیر به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا جعفری و رزماری را شسته و به همراه آب لیمو ترش به غذاساز  اضافه می کنیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و پوره شوند. در ادامه دیپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.