طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید , دستور پخت دیپ لوبیا سفید

دیپ لوبیا سفید یکی از انواع سس های خوشمزه و سالم است که معمولا به همراه سیب زمینی تنوری، کراکت یا چیپس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دیپ لوبیا سفید در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دیپ لوبیا سفید
لوبیا سفید۲ پیمانه
جعفری½ پیمانه
رزماری۱ قاشق چایخوری
سیر۴ حبه
روغن‌ زیتون¼ پیمانه
لیمو ترش تازه۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

مرحله اول

برای تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را شسته و درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا سفید کاملا پخته و نرم شود.

مرحله دوم

زمانی که لوبیا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه لوبیا، روغن زیتون، سیر به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا جعفری و رزماری را شسته و به همراه آب لیمو ترش به غذاساز  اضافه می کنیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و پوره شوند. در ادامه دیپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 14 شهریور 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.