طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه دیپ لوبیا سفید
دیپ لوبیا سفید یکی از انواع سس های خوشمزه و سالم است که معمولا به همراه سیب زمینی تنوری، کراکت یا چیپس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دیپ لوبیا سفید در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم دیپ لوبیا سفید | |
لوبیا سفید | ۲ پیمانه |
جعفری | ½ پیمانه |
رزماری | ۱ قاشق چایخوری |
سیر | ۴ حبه |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه دیپ لوبیا سفید
مرحله اول
برای تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را شسته و درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا سفید کاملا پخته و نرم شود.
مرحله دوم
زمانی که لوبیا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه لوبیا، روغن زیتون، سیر به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون غذاساز می ریزیم.
مرحله سوم
حالا جعفری و رزماری را شسته و به همراه آب لیمو ترش به غذاساز اضافه می کنیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و پوره شوند. در ادامه دیپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- green_reihan