طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی ساده به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی
شیرینی توپک نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مهمانی های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی توپک نارگیلی | |
پودر نارگیل | ۲ لیوان |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی توپک نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا از لختگی خارج شود، سپس شکر را به کاسه اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ فرم گرفته و از کاسه جدا نشود.
مرحله سوم
در این مرحله وانیل را به کاسه اضافه کرده و پس از کمی مخلوط کردن هم زدن را متوقف می کنیم. در ادامه پودر نارگیل را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می زنیم و تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
زمانی که مواد شیرینی منسجم شد و می توان آنرا به راحتی در دست فرم داد، اضافه کردن پودر نارگیل را متوقف می کنیم. در ادامه کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از مواد بر می داریم.
مرحله پنجم
حالا مواد را درون قالب نیم کره ای ریخته و با قاشق فشار می دهیم تا حالت بگیرد، سپس خارج کرده و درون سینی فر می چینیم. در صورت نبود قالب می توانید مقداری از مواد برداشته و در دست به شکل دلخواه فرم دهید.
مرحله ششم
در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شده و اطراف آنها طلایی شود. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و با پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- shohre.khanzadi