طرز تهیه کیک خیس کاراملی خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس کاراملی خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس کاراملی کیک خیس کاراملی یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان هل خوشمزه و مجلسی عصرانه به صورت مغزدار

طرز تهیه نان هل خوشمزه و مجلسی عصرانه به صورت مغزدار

طرز تهیه نان هل نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه کیک ارل گری خوشمزه و خوش عطر برای عصرانه

طرز تهیه کیک ارل گری خوشمزه و خوش عطر برای عصرانه

طرز تهیه کیک ارل گری کیک ارل گری یک کیک ساده با طعم چای ارل گری است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی یخچالی با پیمانه اردی با مایکروفر پودری سبزواری زهرا خورسند نکات مهم خلیفه قناد

شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی پخته می شود، درست می شود. برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نارگیلی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نارگیلی
پودر نارگیل۶۰ گرم
شکر۱۲۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ۶۰ گرم
آبلیمویک سوم قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مغر و نیمی از روغن داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و دو دقیقه میکس می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه مواد را به یک تابه مناسب انتقال می دهیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه باقیمانده سفیده تخم مرغ را به همراه باقیمانده روغن مایع، وانیل و آبلیمو به تابه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مواد را به صورت رفت و برگشت مانند چرخاندن حلیم نذری مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت بسیار ملایم هم می زنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که دمای مایه شیرینی باید به حدی باشد که زمانی که انگشتمان را داخل مایه شیرینی می زنیم دستمان نسوزد. پس از ۱۰ دقیقه هم زدن مایه شیرینی را داخل یک ظرف در بسته می ریزیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود.

مرحله چهارم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مایه شیرینی خنک شد آنرا داخل قیف می ریزیم، سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم.

مرحله پنجم

اگر روی شیرینی ها برآمدگی وجود داشت انگشمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و با نوک انگشت روی شیرینی ها را صاف می کنیم. در اخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا اماده شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پخت آنها را از فر خارج می کنیم. اگر می خواهید روی شیرینی ها کمی طلایی شود می توانید یک دقیقه گریل را روشن کنید. در اخر صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود سپس آنها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.

نکات طرز تهیه شیرینی نارگیلی

 

شیرینی نارگیلی در توستر

توستر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه آب جوش در توستر قرار می دهیم. در آخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون توستر یا فر برقی قرار می دهیم تا آماده شوند.

شیرینی نارگیلی بدون فر

ابتدا در یک قابلمه جادار سه پایه فلزی قرار می دهیم و روی درب قابلمه دم کنی می گذاریم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. سپس داخل یک سینی یا قالب مناسب کاغذ روغنی می گذاریم.

حالا روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم، سپس شیرینی ها را روی سه پایه فلزی درون قابلمه قرار می دهیم و دم کنی را روی درب قابلمه می گذاریم. حدودا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است. برای طلایی شدن روی شیرینی ها هم آنها را به همراه کاغذ روغنی به مدت ۱۰ دقیقه بر می گردانیم تا طلایی شوند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 مرداد 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.