طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی با پیمانه
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی پخته می شود، درست می شود. برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نارگیلی در ادامه با چی شی همراه باشید.
برای تهیه شیرینی نارگیلی، ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ و روغن را مخلوط کرده، روی حرارت ملایم میپزیم. سپس باقیمانده مواد را افزوده و مجدداً هم میزنیم. پس از خنک شدن، خمیر را فرم داده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
مواد لازم شیرینی نارگیلی | مقدار مواد |
پودر نارگیل | ۶۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) |
شکر | ۱۲۰ گرم (½ لیوان) |
روغن مایع | ۴۰ گرم (۱ پنجم لیوان سرخالی) |
سفیده تخم مرغ | ۶۰ گرم (۲ عدد) |
آبلیمو | یک سوم قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
فهرست محتوا
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
ابتدا شکر را به همراه پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مغر و نیمی از روغن داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و دو دقیقه میکس می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه مواد را به یک تابه مناسب انتقال می دهیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ۲: ترکیب مواد و هم زدن روی حرارت
در ادامه باقیمانده سفیده تخم مرغ را به همراه باقیمانده روغن مایع، وانیل و آبلیمو به تابه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مواد را به صورت رفت و برگشت مانند چرخاندن حلیم نذری مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت بسیار ملایم هم می زنیم.
مرحله ۳: خنکسازی مایه شیرینی
توجه داشته باشید که دمای مایه شیرینی باید به حدی باشد که زمانی که انگشتمان را داخل مایه شیرینی می زنیم دستمان نسوزد. پس از ۱۰ دقیقه هم زدن مایه شیرینی را داخل یک ظرف در بسته می ریزیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
مرحله ۴: آمادهسازی فر و فرمدهی شیرینیها
حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مایه شیرینی خنک شد آنرا داخل قیف می ریزیم، سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم.
مرحله ۵: اصلاح فرم شیرینی و پختن در فر
اگر روی شیرینی ها برآمدگی وجود داشت انگشمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و با نوک انگشت روی شیرینی ها را صاف می کنیم. در اخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا اماده شوند.
مرحله ۶: اتمام پخت و نگهداری شیرینیها
پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پخت آنها را از فر خارج می کنیم. اگر می خواهید روی شیرینی ها کمی طلایی شود می توانید یک دقیقه گریل را روشن کنید. در اخر صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود سپس آنها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.
نکات طرز تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی در توستر
توستر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه آب جوش در توستر قرار می دهیم. در آخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون توستر یا فر برقی قرار می دهیم تا آماده شوند.
شیرینی نارگیلی بدون فر
ابتدا در یک قابلمه جادار سه پایه فلزی قرار می دهیم و روی درب قابلمه دم کنی می گذاریم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. سپس داخل یک سینی یا قالب مناسب کاغذ روغنی می گذاریم.
حالا روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم، سپس شیرینی ها را روی سه پایه فلزی درون قابلمه قرار می دهیم و دم کنی را روی درب قابلمه می گذاریم. حدودا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است. برای طلایی شدن روی شیرینی ها هم آنها را به همراه کاغذ روغنی به مدت ۱۰ دقیقه بر می گردانیم تا طلایی شوند.
- منبع :
- eshgh__e__ashpazi