طرز تهیه کیک گل محمدی شیک و مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک گل محمدی
کیک گل محمدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گل محمدی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک گل محمدی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
گلاب | ¼ پیمانه |
گلبرگ گل محمدی | ½ پیمانه |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک گل محمدی
مرحله اول
برای تهیه کیک گل محمدی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
مرحله دوم
حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله به ترتیب روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- shohre.khanzadi