مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی پروتئینی خوشمزه و ساده برای بدنسازان

طرز تهیه کوکی پروتئینی خوشمزه و ساده برای بدنسازان

طرز تهیه کوکی پروتئینی کوکی پروتئینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که سرشار از پروتئین می باشد و برای افراد ورزشکار بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه شیرینی اتابکی خوشمزه و ساده مناسب پذیرایی

طرز تهیه شیرینی اتابکی خوشمزه و ساده مناسب پذیرایی

طرز تهیه شیرینی اتابکی شیرینی اتابکی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک گل محمدی شیک و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کیک گل محمدی

طرز تهیه کیک گل محمدی , دستور پخت کیک گل محمدی معینی پور , کیک گل سرخ و گلاب

کیک گل محمدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گل محمدی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک گل محمدی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
شیر½ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
گلبرگ گل محمدی½ پیمانه
آرد۲٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گل محمدی

مرحله اول

برای تهیه کیک گل محمدی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.

مرحله دوم

حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله به ترتیب روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.