طرز تهیه شیرینی الجزایری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی الجزایری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی الجزایری شیرینی الجزایری یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده ترین مواد …

طرز تهیه ویفر موکا خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ویفر موکا خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ویفر موکا ویفر موکا یکی از انواع بیسکویت های بین المللی و خوشمزه است به روش های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کوکی نازک خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی نازک خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی نازک کوکی نازک یکی از انواع کوکی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نازک در ادامه با …

طرز تهیه کیک گل محمدی

طرز تهیه کیک گل محمدی , دستور پخت کیک گل محمدی معینی پور , کیک گل سرخ و گلاب

کیک گل محمدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گل محمدی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک گل محمدی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
شیر½ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
گلبرگ گل محمدی½ پیمانه
آرد۲٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گل محمدی

مرحله اول

برای تهیه کیک گل محمدی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.

مرحله دوم

حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله به ترتیب روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 مرداد 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.