خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کمخونی!
خواص کاپاریس در دنیای ادویهجات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانهای به شمار میآید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …
طرز تهیه کیک تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه کیک تابه ای کیک تابه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای فر درون ماهیتابه پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …
طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت
طرز تهیه کیک ذرت کیک یکی از انواع میان وعده ها یا عصرانه ها است که در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب …
طرز تهیه اسکون شکلات و نارگیل خانگی با طعم خوشمزه
طرز تهیه اسکون شکلات و نارگیل
اسکون شکلات و نارگیل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بسیار بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون شکلات و نارگیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم اسکون شکلات و نارگیل | |
آرد | ۲ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
کره سرد | ۸۰ گرم |
شیر نارگیل | ¾ لیوان |
عصاره وانیل | ۳ قطره |
پودر نارگیل | ۱ لیوان |
تکه های شکلات | ½ لیوان |
مواد لازم رویه اسکون | |
پودر نارگیل | به مقدار کافی |
مواد لازم کرم نارگیل | |
پودر قند | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر نارگیل | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه اسکون شکلات و نارگیل
مرحله اول
برای تهیه اسکون شکلات و نارگیل خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه آرد را درون غذاساز الک کرده، سپس بیکینگ پودر، شکر و نمک را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله چند پالس می زنیم تا مواد خشک با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کره را به صورت ریز خرد کرده و به غذاساز اضافه می کنیم. در ادامه مجددا چند پالس می زنیم تا مخلوط آرد به شکل خورده نان در آید
مرحله سوم
حالا شیر نارگیل را به همراه عصاره وانیل به غذاساز اضافه کرده و میکس می کنیم تا خمیر درون غذاساز جمع شود. در ادامه خمیر را از غذاساز خارج کرده و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس پودر نارگیل را به آن می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله شکلات را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه خمیر را با دست به خوبی ورز داده، سپس آنرا به دو قسمت تقسیم می کنیم. حالا هر قسمت را به صورت مستطیل به ضخامت ۱ سانتی متر و عرض ۳ سانتی متر فرم داده و به صورت مثلثی برش می زنیم.
مرحله ششم
در ادامه روی خمیرها را با برس آغشته به شیر نارگیل رومال کرده، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر قرار داده و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم اسکون ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. در این فاصله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده، سپس مقداری پودر نارگیل درون آن ریخته و تفت می دهیم.
مرحله هشتم
حالا پودر نارگیل را به صورت مداوم تفت می دهیم تا قهوه ای و برشته شود، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم پودر نارگیل کاملا خنک شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه سینی را از خارج می کنیم.
مرحله نهم
حالا اسکون ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و روی توری قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند. در همین حین به سراغ درست کردن کرم نارگیل می رویم، برای این منظور شیر نارگیل را به همراه عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دهم
در ادامه پودر قند را درون کاسه الک کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا قوام پیدا کند. زمانی که اسکون ها خنک شدند، آنها را ابتدا درون کرم نارگیل فرو برده، سپس درون پودر نارگیل می غلطانیم. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a