طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه و به روش فوری

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه و به روش فوری

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی کیک بیسکویتی شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی , دستور پخت شیرینی اسکون شکلاتی

شیرینی اسکون شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اسکون شکلاتی
آرد۲۰۰ گرم
شکر۳۰ گرم
نمک۱ گرم
کره سرد۸۰ گرم
شیر سرد۸۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
شکلات صبحانه۷۵ گرم
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اسکون شکلاتی خوشمزه ابتدای کار آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه نمک و شکر را به مخلوط آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط آرد را درون غذاساز می ریزیم، سپس کره سرد را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون غذاساز اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را میکس می کنیم تا به صورت خرده نان درآید.

مرحله سوم

حالا وانیل را به همراه شیر سرد به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس میکس می کنیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. توجه داشته باشید خمیر را زیاد مخلوط نکنید، زمانی که خمیر درون غذاساز جمع شد، هم زدن را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شکلات صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه شکلات آب شده را روی خمیر می ریزیم و با پالت پخش می کنیم تا سطح خمیر را به طور کامل پوشش بدهد.

مرحله ششم

در این مرحله هر قسمت خمیر را از وسط برش می کنیم، سپس خمیر را به طوری که شکلات صبحانه روی هم قرار بگیرد تا می کنیم. در ادامه برش های خمیر را روی هم قرار می دهیم تا خمیر ۴ لایه شود.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله برش های شیرینی را درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه مواد رومال را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا زعفران دم کرده را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با چنگال خوب هم می زنیم تا مواد رومال یکدست شود. در ادامه برس را به مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی سطح شیرینی ها می مالیم.

مرحله دهم

در این مرحله اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا سفت شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از یخچال خارج می کنیم، سپس طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا روی آن ها طلایی و خوشرنگ شده و به طور کامل بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.

مرحله دوازدهم

در نهایت یک ظرف مناسب سرو انتخاب می کنیم، سپس شیرینی های اسکون شکلاتی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر شیرینی های اسکون را به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.