طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات دونات یکی از معروف ترین انواع پیراشکی است که به عنوان یک میان وعده بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. در مورد تاریخچه به وجود آمدن دونات …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به پولکی اصفهانی …

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی

اسکون کدو حلوایی , طرز تهیه اسکون کدو حلوایی , دستور پخت اسکون کدو حلوایی

اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسکون کدو حلوایی
آرد شیرینی پزی۳۱۲ گرم
شکر قهوه ای۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
دارچین۲ قاشق چایخوری
زنجبیل¼ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
کره خنک۱۰۰ گرم
پوره کدو حلوایی۲۰۰ گرم
شیر۸۰ گرم

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه اسکونز کدو حلوایی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه شکر قهوه ای، بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کره سرد را به صورت ریز تکه تکه می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا کره به خورد مواد خشک بروند و با هم یکدست شوند. پس از مخلوط کردن، مواد باید مانند خرده نان شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، پوره کدوحلوایی را به همراه شیر به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پوره کدو حلوایی باید کاملا خشک باشد و هیچ گونه آب اضافی نداشته باشد چون باعث خراب شدن بافت اسکونز می شود.

مرحله چهارم

حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبناک به دست بیاید. در ادامه خمیر را در حد یک دقیقه ورز می دهیم تا منسجم شود، سپس روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را با وردنه به صورت دایره ای با قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم، سپس آنرا مانند پیترا برش می زنیم و به ۸ قسمت تبدیل می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرها را درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. در همین حین فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سینی فر را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سلفون روی سینی را باز می کنیم، سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا اسکونزها به طور کامل بپزند. برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانیم از شکلات ذوب شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.