طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی کیک بستنی یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که می توانید با ترکیب مواد مورد سلیقه خود آنرا درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه حلوای بادام کفگیری خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی

طرز تهیه حلوای بادام کفگیری خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی

طرز تهیه حلوای بادام حلوای بادام یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد …

طرز تهیه فالوده کرمانی ساده و خوشمزه با نشاسته در منزل

طرز تهیه فالوده کرمانی ساده و خوشمزه با نشاسته در منزل

طرز تهیه فالوده کرمانی فالوده یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که در کنار بستنی طرفداران زیادی دارد. فالوده در شهر های مختلف متفاوت تهیه می شود. یکی از معروف ترین …

طرز تهیه فرنی شعریه

طرز تهیه فرنی شعریه , طرز تهیه فرنی مجلسی با رشته شعریه

فرنی شعریه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی شعریه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی شعریه
شیر۴ لیوان
آرد برنج۴ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
خامه صبحانه۵۰ گرم
وانیلنوک قاشق غذاخوری
رشته شعریه۱ لیوان
کره۵۰ گرم
شیرعسلی یا پودر قند۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و پودر هلبه مقدار کافی
مغز گردو یا مغز فندقبه مقدار کافی

طرز تهیه فرنی شعریه

مرحله اول

برای تهیه فرنی شعریه خوشمزه در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم کره ذوب شود. حالا رشته شعریه را کمی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا رشته را تفت می دهیم تا سرخ شده و طلایی رنگ شود، سپس شیر عسلی را به همراه مقداری پودر دارچین، پودر هل و مغز گردو خرد شده به تابه افزوده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا تابه را از روی حرارت برداشته و به سراغ درست کردن فرنی می رویم، برای این منظور شیر را به همراه آرد برنج و شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا فرنی به غلظت مناسب برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه فرنی را مجددا مخلوط می کنیم تا خامه کاملا پخش شود، سپس فرنی را درون لیوان های سرومان ریخته و مقداری از مخلوط رشته های شعریه روی مایه فرنی می ریزیم و با خلال پسته و غنچه گل محمدی تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.