طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه فرنی کاراملی ساده و خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه فرنی کاراملی
فرنی کاراملی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی کاراملی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم فرنی کاراملی | |
شیر پرچرب | ۱ لیتر |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ½ فنجان |
عرق هل | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
کرم کارامل آماده | ۱ بسته |
پودر دارچین یا خلال پسته | برای تزیین |
طرز تهیه فرنی کاراملی
مرحله اول
برای تهیه فرنی کاراملی خوشمزه در ابتدای کار آرد برنج را به همراه آرد گندم درون الک می ریزیم و الک کرده، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از گذشت این مدت، زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت تابه را از روی حرارت برداشته و مجددا الک می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم آرد کاملا خنک شود، سپس کرم کارامل و شیر سرد را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط شیر را با همزن دستی هم می زنیم تا کرم کارامل کاملا حل شود، سپس آرد الک شده را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه نمک را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا گلوله نشود. پس از گذشت ۵ دقیقه کم کم شکر را به همراه عرق هل و گلاب به قابلمه اضافه کرده، سپس بدون وقفه به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت این مدت، زمانی که فرنی کاملا غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه خامه صبحانه را با همزن به خوبی هم می زنیم تا روان شود، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت فرنی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. زمانی که فرنی خنک شد، روی آنرا با مقداری کرم کارامل، پودر دارچین و خلال بادام تزیین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- dastpokht_banoy_gilani