طرز تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه کباب مرغ خامه ای

کباب مرغ خامه ای , طرز تهیه کباب مرغ خامه ای , دستور پخت کباب مرغ خامه ای

کباب مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه کشور هند است که شباهت زیادی به جوجه کباب ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مرغ خامه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان۴ عدد
سیر۱ حبه
زنجبیل۱ تکه کوچک
جوز هندی۱ پینچ
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
لیمو ترش۱ عدد
پنیر چدار رنده شده۱ پیمانه
پودر هل۱ پینچ
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
خامه۱ پیمانه
روغن۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب مرغ خامه ای

مرحل اول

برای تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه ابتدا ران های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سیر را رنده می کنیم و به همراه جوز هندی، فلفل سیاه، آب لیمو ترش به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین پنیر چدار رنده شده را به همراه نشاسته ذرت و پودر هل داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت مرغ را به کاسه حاوی پنیر اضافه می کنیم. در ادامه خامه را به همراه روغن اضافه می کنیم و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه حاوی مواد را از یخچال خارج می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه هر چند لحظه یک بار سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت مرغ به صورت یکدست بپزد.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم این مرغ خوشمزه را در فر یا تابه نیز درست کنیم. در ادامه پس از اینکه کباب ها به طور کامل پختند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به سیلقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 28 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.