طرز تهیه توپک هویج ساده و خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه نان بابکا یک نان خوشمزه و مخصوص برای صبحانه
طرز تهیه نان بابکا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …
طرز تهیه شیرینی قطایف عربی فوق العاده خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه قطایف عربی قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه عربی است که شباهت های به قطاب ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به …
طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی خانگی و خوشمزه با آرد گندم
طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی بیسکوییت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …
طرز تهیه توپک هویج
توپک هویج یکی از شیرینی های خوشمزه و لاکچری است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم توپک هویج | |
هویج | ۵ عدد متوسط |
شیر | ۱ پیمانه |
بیسکویت پتی بور وانیلی | ۲ بسته |
مغز گردو | ½ پیمانه |
جوزهندی و پودر دارچین | به مقدار کافی |
پودر هل و پودر نارگیل | به مقدار کافی |
طرز تهیه توپک هویج
مرحله اول
برای تهیه توپک هویج خوشمزه در ابتدای کار هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم هویج پخته شده و شیر کاملا تبخیر شود. زمانی که شیر به خورد هویج رفت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس بیسکویت را خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم.
مرحله سوم
حالا بیسکویت را کاملا آسیاب می کنیم تا پودر شود، سپس مغز گردو را به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. در ادامه پودر بیسکویت و مغز گردو را به همراه مقداری جوزهندی، پودر دارچین و پودر هل را به قابلمه حاوی هویج می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد درون قابلمه را مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم مواد توپک به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده، سپس به اندازه یک گردو بزرگ از مواد توپک جدا می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را در دست گرد کرده تا حالت توپی پیدا کند، سپس درون پودر نارگیل می غلطانیم. در ادامه به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد توپک هویج تمام شود. مقدار ادویه ها بنا به ذائقه هر فرد قابل تغییر است.
مرحله ششم
در صورت نبود شیر می توانید از آب اضافه کنید، سپس برای شکیل تر شدن توپک ها می توانید از پودر نارگیل رنگی استفاده کنید. در نهایت توپک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saeedeh.kh63