مطالب پر بازدید
خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفت‌انگیز انار برای درمان یبوست، میوه‌ای با سابقه‌ای دیرینه و فرهنگی غنی، می‌پردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …

طرز تهیه قرابیه فانتزی خوشمزه ترکیه ای مخصوص پذیرایی

طرز تهیه قرابیه فانتزی خوشمزه ترکیه ای مخصوص پذیرایی

طرز تهیه قرابیه فانتزی این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، …

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی شیرینی پفکی دارچینی یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی …

طرز تهیه توپک هویج ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه توپک هویج

طرز تهیه توپک هویج , دستور پخت توپک هویج

توپک هویج یکی از شیرینی های خوشمزه و لاکچری است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم توپک هویج
هویج۵ عدد متوسط
شیر۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور وانیلی۲ بسته
مغز گردو½ پیمانه
جوزهندی و پودر دارچینبه مقدار کافی
پودر هل و پودر نارگیلبه مقدار کافی

طرز تهیه توپک هویج

مرحله اول

برای تهیه توپک هویج خوشمزه در ابتدای کار هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم هویج پخته شده و شیر کاملا تبخیر شود. زمانی که شیر به خورد هویج رفت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس بیسکویت را خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا بیسکویت را کاملا آسیاب می کنیم تا پودر شود، سپس مغز گردو را به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. در ادامه پودر بیسکویت و مغز گردو را به همراه مقداری جوزهندی، پودر دارچین و پودر هل را به قابلمه حاوی هویج می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مواد درون قابلمه را مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم مواد توپک به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده، سپس به اندازه یک گردو بزرگ از مواد توپک جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را در دست گرد کرده تا حالت توپی پیدا کند، سپس درون پودر نارگیل می غلطانیم. در ادامه به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد توپک هویج تمام شود. مقدار ادویه ها بنا به ذائقه هر فرد قابل تغییر است.

مرحله ششم

در صورت نبود شیر می توانید از آب اضافه کنید، سپس برای شکیل تر شدن توپک ها می توانید از پودر نارگیل رنگی استفاده کنید. در نهایت توپک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.