مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه دسر نوزینه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر نوزینه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر نوزینه دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک اما منسجم تر دارد و با استفاده از شربت و شیره انگور، مرطوب می شود. این …

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس …

طرز تهیه کاکای موز خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه کاکای موز

طرز تهیه کاکای موز , کاکا موز رشتی گیلانی شمالی

کاکای موز یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه است که معمولا به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاکای موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاکای موز
آرد گندم۲ پیمانه
شکر½ پیمانه
ماست۵ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه سرخالی
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۳ عدد
نمک۱ پنس
گلاب۳ قاشق غذاخوری
وانیل⅛ قاشق چایخوری
پوره موز۱٫۵ پیمانه
روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه کاکای موز

مرحله اول

برای تهیه کاکای موز خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه ماست و گلاب را به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا مجددا مخلوط تخم مرغ را هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس پوره موز را به کاسه می افزاییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه شیر را به همراه مواد خشک یکی در میان به تدریج به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کاکا کاملا یکدست شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ۱ ملاقه از مایه کاکای موز برداشته و درون تابه می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم یک طرف کاکا کاملا سرخ شده، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله پنجم

در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کاکا تمام شود، سپس از تابه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. حالا کاکا ها را درون ظرف مودر نظرمان قرار می دهیم و با پودر نارگیل تزیین می کنیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانید مقداری مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس درون مایه کاکا ریخته و هم بزنید تا درون مایه پخش شود. در نهایت کاکای موز را به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 خرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.