طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

طرز تهیه دسر موکا دسر موکا یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله چی شی …

طرز تهیه پودینگ سه رنگ خوشمزه به روش شیک و مجلسی

طرز تهیه پودینگ سه رنگ خوشمزه به روش شیک و مجلسی

طرز تهیه پودینگ سه رنگ پودینگ سه رنگ یکی از انواع دسرهای شیک و مجلسی بین المللی است که یک گزینه بسیار مناسب برای مجالس و مهمانی ها می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات کرم نسکافه و شکلات یکی از انواع دسرهای پرطرفدار و خوش طعم بین المللی است که اصالت آن به فرانسه می رسد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کاکای موز

طرز تهیه کاکای موز , کاکا موز رشتی گیلانی شمالی

کاکای موز یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه است که معمولا به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاکای موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاکای موز
آرد گندم۲ پیمانه
شکر½ پیمانه
ماست۵ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه سرخالی
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۳ عدد
نمک۱ پنس
گلاب۳ قاشق غذاخوری
وانیل⅛ قاشق چایخوری
پوره موز۱٫۵ پیمانه
روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه کاکای موز

مرحله اول

برای تهیه کاکای موز خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه ماست و گلاب را به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا مجددا مخلوط تخم مرغ را هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس پوره موز را به کاسه می افزاییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و الک می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه شیر را به همراه مواد خشک یکی در میان به تدریج به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کاکا کاملا یکدست شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ۱ ملاقه از مایه کاکای موز برداشته و درون تابه می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم یک طرف کاکا کاملا سرخ شده، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله پنجم

در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کاکا تمام شود، سپس از تابه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. حالا کاکا ها را درون ظرف مودر نظرمان قرار می دهیم و با پودر نارگیل تزیین می کنیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانید مقداری مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس درون مایه کاکا ریخته و هم بزنید تا درون مایه پخش شود. در نهایت کاکای موز را به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.