طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

طرز تهیه نوقا نوقا به نوعی گز گفته می ‌شود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخم مرغ – شکر یا عسل با آجیل تهیه می شود. کلمه نوقا به معنی درخشش …

طرز تهیه نان تست دو رنگ خوشمزه و مخصوص انگلیسی

طرز تهیه نان تست دو رنگ خوشمزه و مخصوص انگلیسی

طرز تهیه نان تست دو رنگ آیا شما هم از آن دسته از افرادی هستید که علاقه زیادی به انواع نان های مختلف دارید؟ آیا از اینکه وقت خود را در کنار …

طرز تهیه شیرینی دیلایت زعفرانی خوشمزه مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی دیلایت زعفرانی خوشمزه مخصوص عید نوروز

طرز تهیه دیلایت زعفرانی دیلایت زعفرانی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه کوکی آمریکایی

طرز تهیه کوکی آمریکایی , دستور پخت کوکی آمریکایی

کوکی آمریکایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر آمریکایی است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی آمریکایی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی آمریکایی
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱۰۰ گرم
روغن مایع۶۰ گرم
آرد برنج۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۵۰ گرم
شکلات چیپسی۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی آمریکایی

مرحله اول

برای تهیه کوکی آمریکایی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر قند را درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد برنج، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد خشک را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم و به تدریج به کاسه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف که بافت چسبناکی دارد حاصل شود. برای از بین بردن چسبندگی خمیر، آرد اضافی نکنید.

مرحله چهارم

حالا شکلات چیپسی را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا شکلات چیپسی درون خمیر پخش شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس با دست چرب از خمیر گلوله های ۲۰ گرمی جدا می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را در دست گرد می کنیم، سپس با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱۴ دقیقه یکی از کوکی ها را از فر خارج کرده، سپس نصف می کنیم، در صورتی که مغز آن کاملا پخته بود بلافاصله سینی را از فر خارج می کنیم. در ادامه بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

زمانی که کوکی ها کاملا خنک شدند، آن ها را به کمک پالت از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در پایان برای مجلسی تر شدن کوکی ها مقداری پودر پسته روی آن ها می ریزیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.