مطالب پر بازدید
عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه تارت گیلاس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه تارت گیلاس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه تارت گیلاس تارت گیلاس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه پودینگ نان انگلیسی پودینگ در بریتانیا متولد شد. رد پای این دسر و میان وعده را می ‌شود از قلب آشپزخانه کاخ باکینگهام تا افسانه رابین هود شجاع در جنگل …

طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کوکی خرما

طرز تهیه کوکی خرما , دستور پخت کوکی خرما

کوکی خرما یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی خرما در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی خرما
خرما۱۵۰ گرم
کره بادام زمینی۱۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی خرما

مرحله اول

برای تهیه کوکی خرما ساده ابتدای کار پوست و هسته خرما را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم. در ادامه کره بادام زمینی را به غذاساز اضافه می کنیم، سپس مواد را میکس می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط خرما و کره بادام زمینی اضافه می کنیم، سپس مجددا میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در صورتی که مواد کوکی کمی شل بود ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر کوکی را درون کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس پهن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر کوکی را از یخچال خارج می کنیم، سپس مقداری از خمیر به اندازه گردو بر می داریم و پس از آن روی آن را با چنگال خط می اندازیم و طرح می دهیم. در ادامه خمیر ها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کوکی های خرما درون فر بمانند تا اطراف آن ها طلایی شوند. پس از پایان پخت، سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت کوکی های خرما را از سینی جدا می کنیم، سپس با شکلات بنماری شده و مغز بادام زمینی تزئین می کنیم. در آخر کوکی های خرما را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.