طرز تهیه پنکیک چورو خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک چورو خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک چورو پنکیک چورو یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و پرطرفدار اسپانیایی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پنکیک رولی خوشمزه مناسب برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه پنکیک رولی خوشمزه مناسب برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه پنکیک رولی پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می شود. …

طرز تهیه کیک ریواس خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه کیک ریواس خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه کیک ریواس کیک ریواس یک کیک تقریبا ساده و بادامی است که با ریواس تهیه می شود. ریواس یک سبزی کوهی است که در فصل بهار در بعضی از کوهستان …

طرز تهیه کوکی خرما

طرز تهیه کوکی خرما , دستور پخت کوکی خرما

کوکی خرما یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی خرما در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی خرما
خرما۱۵۰ گرم
کره بادام زمینی۱۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی خرما

مرحله اول

برای تهیه کوکی خرما ساده ابتدای کار پوست و هسته خرما را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم. در ادامه کره بادام زمینی را به غذاساز اضافه می کنیم، سپس مواد را میکس می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط خرما و کره بادام زمینی اضافه می کنیم، سپس مجددا میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در صورتی که مواد کوکی کمی شل بود ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر کوکی را درون کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس پهن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۶۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر کوکی را از یخچال خارج می کنیم، سپس مقداری از خمیر به اندازه گردو بر می داریم و پس از آن روی آن را با چنگال خط می اندازیم و طرح می دهیم. در ادامه خمیر ها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کوکی های خرما درون فر بمانند تا اطراف آن ها طلایی شوند. پس از پایان پخت، سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت کوکی های خرما را از سینی جدا می کنیم، سپس با شکلات بنماری شده و مغز بادام زمینی تزئین می کنیم. در آخر کوکی های خرما را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.