طرز تهیه اسنک خرما ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه کیک به خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی
طرز تهیه کیک به کیک به یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی …
طرز تهیه نان مرمر نوتلایی خوشمزه و مخصوص برای صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان مرمر نوتلایی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی …
طرز تهیه اسنک خرما
اسنک خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی ایرانی است که مناسب مجالس مهمانی و ماه مبارک رمضان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنک خرما در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.
مواد لازم اسنک خرما | |
خرما | ۳۰۰ گرم |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
کنجد | ۲۰ گرم |
پودر نارگیل | ۲۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۳۰ گرم |
طرز تهیه اسنک خرما
مرحله اول
برای تهیه اسنک خرما به روش مجلسی در ابتدای کار هسته های خرما را جدا می کنیم و به همراه کره درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس خرما را با کره تفت می دهیم.
مرحله دوم
حالا خرما را به صورت مرتب با پشت قاشق فشار می دهیم تا پخته و کاملا پوره شود. در ادامه پودر دارچین را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه پودر نارگیل را به همراه کنجد به تابه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا گردو به خورد پوره خرما برود.
مرحله چهارم
در این مرحله درون قالب دلخواهمان را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس کیسه فریزر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مخلوط پوره خرما را درون قالب ریخته و با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا منجسم شود.
مرحله پنجم
حالا قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کرده و حالت خود را حفظ کند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج می کنیم، سپس اسنک خرما را از آن جدا می کنیم. در ادامه اسنک خرما را به اندازه و فرم دلخواه با چاقوی تیز برش می زنیم و برش های آنرا درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.
مرحله هفتم
در نهایت روی اسنک های خرما را با مقداری کنجد، پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین می کنیم. توجه داشته باشید در صورتی که اسنک خرما را در حجم بالا درست می کنید، ابتدا خرما را چرخ کرده، سپس تفت دهید. نوش جان.
- منبع :
- barane78