مطالب پر بازدید
طرز تهیه بیسکویت شکری خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بیسکویت شکری خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بیسکویت شکری بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه قرابیه خیس براونی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه خیس براونی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه خیس براونی این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. قرابیه یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، …

طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع آلو بخارا آلو بخارا به‌عنوان یکی از خشکبار محبوب و دلچسب، فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد. این خشکبار، که به‌دلیل طعم دلپذیرش در میان انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد، سرشار …

طرز تهیه اسنک خرما ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه اسنک خرما

طرز تهیه اسنک خرما , طرز تهیه اسنک خرما برای ماه رمضان

اسنک خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی ایرانی است که مناسب مجالس مهمانی و ماه مبارک رمضان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنک خرما در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسنک خرما
خرما۳۰۰ گرم
مغز گردو۵۰ گرم
کنجد۲۰ گرم
پودر نارگیل۲۰ گرم
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
کره۳۰ گرم

طرز تهیه اسنک خرما

مرحله اول

برای تهیه اسنک خرما به روش مجلسی در ابتدای کار هسته های خرما را جدا می کنیم و به همراه کره درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس خرما را با کره تفت می دهیم.

مرحله دوم

حالا خرما را به صورت مرتب با پشت قاشق فشار می دهیم تا پخته و کاملا پوره شود. در ادامه پودر دارچین را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در ادامه پودر نارگیل را به همراه کنجد به تابه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا گردو به خورد پوره خرما برود.

مرحله چهارم

در این مرحله درون قالب دلخواهمان را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس کیسه فریزر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مخلوط پوره خرما را درون قالب ریخته و با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا منجسم شود.

مرحله پنجم

حالا قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کرده و حالت خود را حفظ کند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج می کنیم، سپس اسنک خرما را از آن جدا می کنیم. در ادامه اسنک خرما را به اندازه و فرم دلخواه با چاقوی تیز برش می زنیم و برش های آنرا درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

مرحله هفتم

در نهایت روی اسنک های خرما را با مقداری کنجد، پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین می کنیم. توجه داشته باشید در صورتی که اسنک خرما را در حجم بالا درست می کنید، ابتدا خرما را چرخ کرده، سپس تفت دهید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 خرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.