طرز تهیه پلمبیر وانیلی یک دسر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پلمبیر وانیلی

طرز تهیه پلمبیر وانیلی , دستور تهیه پلمبیر وانیلی

پلمبیر وانیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلمبیر وانیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد
شیر داغ۲ لیوان
شکر۶ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
آب سرد½ لیوان
بستنی وانیلی۲ لیوان
خامه صبحانه۱ بسته
وانیل۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه پلمبیر وانیلی

مرحله اول

برای تهیه دسر پلمبیر وانیلی در ابتدای کار پودر ژلاتین را با آب سرد درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت بخار آب قرار داده و به آرامی ترکیب می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند. در ادامه سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا پف کند و در صورتی که کاسه را بر می گردانیم سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد.

مرحله سوم

حالا زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود. در ادامه شیر داغ را کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط زرده تخم مرغ را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. در ادامه بستنی و خامه را در فضای محیط قرار می دهیم تا کمی نرم شوند، سپس به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا در صورت تمایل مقداری مغز گردو یا مغزیجات دیگر اضافه کرده و در حدی مخلوط می کنیم که مغزیجات درون مایه دسر پخش شوند. در ادامه سفیده تخم مرغ را کم کم به مایه دسر اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مایه دسر را درون قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود. پس از گذشت ساعت دسر را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 26 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.