طرز تهیه کوکی پنیری شکلاتی خوشمزه به روش کافه ای
طرز تهیه کوکی پنیری شکلاتی
کوکی پنیری شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کافه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی پنیری شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی پنیری شکلاتی | |
کره سرد | ۲۲۷ گرم |
شکر قهوه ای | ۱۸۰ گرم |
شکر سفید | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ سرد | ۲ عدد متوسط |
آرد سفید | ۳۳۰ گرم |
پودر کاکائو | ۶۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ¾ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای شیری | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای مواد میانی کوکی | |
پنیر خامه ای | ۲۲۰ گرم |
پودر قند | ۷۰ گرم |
طرز تهیه کوکی پنیری شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کوکی پنیری شکلاتی خوشمزه ابتدای کار کره سرد را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم. در ادامه شکر سفید را به همراه شکر قهوه ای به کره اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله زمانی که شکر و کره کاملا مخلوط شدن هم زدن را متوقف می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین و نشاسته ذرت درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم و به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا شکلات تخته ای را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به مواد اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و به قسمت هایی به اندازه گردو تقسیم کرده و چانه می گیریم.
مرحله پنجم
حالا مواد پنیری کوکی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا پنیر خامه ای را درون یک کاسه مناسب می افزاییم، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم و روی پنیر خامه ای الک کرده و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله مواد پنیری را درون قالب سیلیکونی می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال فریزر قرار داده و اجازه می دهیم کاملا سفت شوند. در ادامه مواد پنیری را از قالب خارج می کنیم، سپس درون چانه ها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا خمیر ها را مجددا چانه می کنیم تا مواد پنیری درون خمیرها قرار بگیرند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر ها را با فاصله از هم درون آن می چینیم، سپس اجازه می دهیم خمیر ها به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند.
مرحله هشتم
در این مرحله پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کوکی ها در دمای اتاق بمانند تا کاملا خنک شوند. در ادامه کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با گاناش تزئین می کنیم. نوش جان.