طرز تهیه نان قلبی عسل و بادام خوشمزه به صورت مغزدار

طرز تهیه نان قلبی عسل و بادام خوشمزه به صورت مغزدار

طرز تهیه نان قلبی عسل و بادام انرژی و سلامتی از خصوصیات نان بادام  و عسل است. این نان خوشمزه با داشتن طعم دوست داشتنی عسل و بادام انتخاب مناسبی برای صبحانه …

طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کماج تابه ای کماج تابه ای یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه نان سیر و جعفری خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه نان سیر و جعفری خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه نان سیر و جعفری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

طرز تهیه کوکی ارده

طرز تهیه کوکی ارده

کوکی ارده از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی ارده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی ارده
آرد۱ و نیم پیمانه
جوش شیرین¾ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
کره½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱ قاشق چایخوری
ارده½ پیمانه
کنجد سفید½ پیمانه

طرز تهیه کوکی ارده

مرحله اول

برای تهیه کوکی ارده خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.

مرحله دوم

حالا کره را به همراه شکر، وانیل و تخم مرغ درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره و تخم مرغ کرم رنگ شود. در ادامه ارده را به مخلوط کره اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به همراه جوش شیرین درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و به مخلوط کره می افزاییم. در ادامه مواد را با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری از خمیر کوکی بر می داریم و پس از آن به صورت گرد فرم داده و درون کنجد می غلطانیم تا کنجد سطح خمیر را کاملا کاور کند.

مرحله ششم

حالا کوکی ها را درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند، سپس سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر کوکی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.