خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!
خواص عسل برای معده معده و دستگاه گوارش ما اغلب با مشکلاتی مواجه میشوند که میتوانند به دلایل مختلفی نظیر کمبود اسیدیته در معده یا عفونتهای مختلف باشند. این عوامل میتوانند منجر …
طرز تهیه شیرینی نان خرمایی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه نان خرمایی نان خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یک …
طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه پاپس کیک پاپس کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به شیوه های متنوعی تزیین می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و ساده به روش بازاری در منزل
طرز تهیه کوکی لاهیجان
کوکی یا کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. یک نوع دیگر کلوچه طبخ می شود که مغز دار نیست و به آن ها کوکی گویند. کوکی لاهیجان یکی از کوکی سنتی ایرانی و شمالی است که با استفاده از گردو و به صورت کاکائویی تهیه و طبخ می شود. این کوکی ها بسیار خوشمزه و ترد هستند و می توان به عنوان شیرینی یا همراه با چای برای عصرانه طبخ و سرو نمود.
مواد لازم کوکی لاهیجان | |
آرد | ۱۲۰ گرم |
روغن صاف | ۳۰ گرم |
روغن مایع | ۲۰ گرم |
کشمش | ۴۰ گرم |
پور قند | ۶۰ گرم |
شیر | ۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۳۰ گرم |
گردو خرد شده | ۲۰ گرم |
شربت | ۲۰ گرم |
کاکائو | ۱ گرم |
بکینگ پودر | یک چهارم و یک هشتم قاشق چای خوری |
وانیل | کمی |
آب | ۴ گرم |
طرز تهیه کوکی لاهیجان
مرحله اول
برای تهیه کوکی لاهیجان در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و روغن را با پودر قند مخلوط می کنیم. سپس با همزن دور تند مواد را بهم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه روغن مایع را به آرامی به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را در یک ظرف جدا گانه شکسته و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و از حالت لختگی خارج شود. سپس ۳۰ گرم از تخم مرغ همزده را جدا می کنیم و به مایه کوکی اضافه می کنیم.
مرحله سوم طرز تهیه کوکی لاهیجان
سپس آب و شیر و کشمش و گردو خرد شده را اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط می کنیم. سپس وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب بهم می زنیم تا یکدست شود. در ادامه بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به مواد کوکی اضافه می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا یکدست شود. در ادامه خمیر آماده شده را توی فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. سپس سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله پنجم
حالا روی کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه با قاشق یا اسکوپ زن بستنی از خمیر ها برداشته و روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. باید مایه شیرینی را به صورت نیم دایره حالت دهیم و روی کاغذ روغنی بچینیم.
مرحله ششم طرز تهیه کوکی لاهیجان
سپس فر را با دمای۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و سینی فر را درون آن قرار می دهیم تا بپزد. وقتی که کوکی ها پخته شد، سینی فر را خارج کرده و می گذاریم تا از دما بیفتد و کوکی ها را از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم.
- منبع :
- img from barane78