طرز تهیه فرنی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی توت فرنگی فرنی توت فرنگی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه است که این نوع غذا مناسب همه رده های سنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه فتوچینی با میگو خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه فتوچینی با میگو خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه فتوچینی با میگو فتوچینی با میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که ترکیبی از یک غذای دریایی با یک غذای ایتالیایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه بورانی کدو و گردو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورانی کدو و گردو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورانی کدو و گردو بورانی کدو سبز و گردو یکی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه سوجوک

طرز تهیه سوجوک گردویی طرز تهیه سوجوک با شیره انگور طرز تهیه غذا با سوجوک سوجوک چیست سوجوک ترکیه چیست ادویه سوجوک

سوجوک یکی از فراورده های گوشت قرمز یا گوشت مرغ است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوجوک در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سوجوک
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
سیر۵ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوجوک

مرحله اول

برای تهیه سوجوک خوشمزه به روش ترکیه ای در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید که برای تهیه سوجوک باید از گوشتی استفاده کنیم که دارای چربی زیادی نباشد.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر دارچین، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و پاپریکا به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم، سپس سیر را پوست گرفته و می شوییم.

مرحله سوم

حالا سیر را با رنده ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، شروع به ورز دادن مایه سوجوک می کنیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را بین چند لایه سلفون می پیچیم و به خوبی فیکس می کنیم تا هیچ گونه هوایی درون سلفون باقی نماند. در ادامه مایه سوجوک رول شده را درون فریز قرار داده و اجازه می دهیم ۱ روز استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک روز سوجوک ما آماده مصرف است و می توانیم آنرا از فریزر خارج کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل اینکه سوجوک با گوشت خام درست می شود، قبل از مصرف باید آنرا در روغن سرخ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.