مطالب پر بازدید امروز
مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی مانتو مشکی کرپ اندونزی یکی از انتخاب‌های محبوب دختران و بانوان ایرانی برای بیرون از منزل است. این مانتوها با جنس کرپ اندونزی که کیفیت بالایی دارد، دوام …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

طرز تهیه سوجوک خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوجوک

طرز تهیه سوجوک گردویی طرز تهیه سوجوک با شیره انگور طرز تهیه غذا با سوجوک سوجوک چیست سوجوک ترکیه چیست ادویه سوجوک

سوجوک یکی از فراورده های گوشت قرمز یا گوشت مرغ است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوجوک در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سوجوک
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
سیر۵ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوجوک

مرحله اول

برای تهیه سوجوک خوشمزه به روش ترکیه ای در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید که برای تهیه سوجوک باید از گوشتی استفاده کنیم که دارای چربی زیادی نباشد.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر دارچین، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و پاپریکا به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم، سپس سیر را پوست گرفته و می شوییم.

مرحله سوم

حالا سیر را با رنده ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، شروع به ورز دادن مایه سوجوک می کنیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را بین چند لایه سلفون می پیچیم و به خوبی فیکس می کنیم تا هیچ گونه هوایی درون سلفون باقی نماند. در ادامه مایه سوجوک رول شده را درون فریز قرار داده و اجازه می دهیم ۱ روز استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک روز سوجوک ما آماده مصرف است و می توانیم آنرا از فریزر خارج کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل اینکه سوجوک با گوشت خام درست می شود، قبل از مصرف باید آنرا در روغن سرخ کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 27 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.