مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی کوکی نعنایی نوعی شیرینی خشک و خوش طعم است که از اسانس نعناع و برگ نعنای تازه استفاده شده است. نعناع یک سبزی معطر است که برای تقویت …

طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی

طرز تهیه نوقا نوقا به نوعی گز گفته می ‌شود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخم مرغ – شکر یا عسل با آجیل تهیه می شود. کلمه نوقا به معنی درخشش …

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو , دستور پخت کیک پرتقال و گردو

کیک پرتقال و گردو یکی از انواع کیک های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پرتقال و گردو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک پرتقال و گردو
شیر ولرم½ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
آرد۲ پیمانه
گردوی خرد شده½ پیمانه
رنده پوست پرتقال۱٫۵ قاشق غذاخوری
وانیل۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین⅓ قاشق چایخوری
آب پرتقال طبیعی⅓ پیمانه
شکر۲۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد

طرز تهیه کیک پرتقال و گردو

مرحله اول

برای تهیه کیک پرتقال و گردو به روش خانگی در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد سبک و پفکی شود.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه رنده پوست پرتقال به کاسه اضافه کرده و مواد را حدود ۳ دقیقه دیگر ترکیب می کنیم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شیر ولرم و آب پرتقال به کاسه اضافه کرده و در ۱ دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین درون یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه الک کرده و در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت شان با هم یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مغز گردو درون مایه کیک پخش شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، قالب مورد نظرمان را با کره سرد یا روغن جداکننده کیک چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های بین مایه کیک از بین بروند.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و برش می زنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.