طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی لاکچری به روش تالاری

طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی لاکچری به روش تالاری

طرز تهیه بیسکو حلوا بیسکو حلوا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که مناسب برای پذیرایی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و ساده به روش بازاری در منزل

طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و ساده به روش بازاری در منزل

طرز تهیه کوکی لاهیجان کوکی یا کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا …

طرز تهیه کیک سیب با رویه مرنگ خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه کیک سیب با رویه مرنگ خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه کیک سیب با رویه مرنگ کیک سیب یک کیک بسیار خوشمزه است که با مواد کیک و سیب تازه تهیه می شود. دستور پیش رو طرز تهیه کیک سیب در …

طرز تهیه نان حبابی

طرز تهیه نان حبابی , دستور پخت نان حبابی خوشمزه

نان حبابی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان حبابی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان حبابی
آرد کامل۳۵۵ گرم
شیر یا آب۱۸۰ میلی لیتر
شیر عسلی۱۱۵ گرم
مخمر۶ گرم
نمک۳ گرم
کره۳۰ گرم

طرز تهیه نان حبابی

مرحله اول

برای تهیه نان حبابی خوشمزه در ابتدای کار شیر یا آب را به همراه شیر عسلی درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی یا برقی با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه خمیر مایه یا مخمر را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را مجددا کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را ابتدا با لیسک مخلوط کرده، سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر شکل گرفت کره و نمک را اضافه می کنیم و به ورز دادن خمیر ادامه می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شود. در ادامه کاسه را چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آنرا با سلفون یا پارچه می پوشانیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت هوای اضافی خمیر را با دست می گیریم، سپس خمیر را به ۷۰ چانه ۱۰ گرم تقسیم می کنیم. در صورت تمایل می توانیم نصف چانه ها را ابتدا درون شیر، سپس درون کنجد بغلتانیم تا نان مجلسی تری داشته باشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس چونه ها را به ترتیب و شکل دلخواه درون قالب کنار هم می چینیم. حالا روی قالب را پوشانده و اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت دیگر استراحت کنند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. در نهایت قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان به طور کامل بپزد، سپس آن را با کره رومال کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 اسفند 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.