مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان گیسو حلقه ای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان گیسو حلقه ای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان گیسو حلقه ای درست کردن نان خیلی کار سختی نیست و فقط زمان زیادی طول می کشد تا حاضر شود و چون برای این که یک نان خیلی خوشمزه …

طرز تهیه نان کماج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی همدان

طرز تهیه نان کماج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی همدان

طرز تهیه نان کماج نان کماج یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در برخی شهرها به عنوان سوغاتی تهیه می شود. این نان خوشمزه شباهت زیادی به …

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب به‌عنوان سبزیجات شناخته می‌شود، در …

طرز تهیه شیرینی گل مینا سنتی و خوشمزه برای عید

طرز تهیه شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا خانم جمشیدیان قالب شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی با شکر قیمت شیرینی گل مینا طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه شیرینی های عید طرز تهیه شیرینی کم خرج

شیرینی گل مینا یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی گل مینا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره۲۰۰ گرم
پوست لیمو رنده شده۱ قاشق چایخوری
پودر قند۱۰۰ گرم
آرد۲۵۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
آرد ذرت۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
رنگ دلخواه پودری½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی گل مینا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گل مینا خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط به طور کامل هماهنگ شده و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا لیمو ترش را می شوییم، سپس پوست آن را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پودر قند را درون الک می ریزیم و الک می کنیم. در ادامه پودر قند را به همراه کره نرم، زست پوست لیمو و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کره را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کاملا روشن و خامه ای شود. در ادامه زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس به مخلوط کره اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه خمیر را کنترل شده به مخلوط کره اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد درون کاسه جمع شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه رنگ پودری را به خمیر اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا رنگ درون خمیر پخش شود.

مرحله ششم

حالا خمیر رنگی را درون کیسه فریزر قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله روی سطح کار را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس خمیر را از یخچال خارج می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. در ادامه روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می دهیم.

مرحله هشتم

حالا خمیر را با کاتر گل مینا قالب می ریزیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و شیرینی ها را درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت این زمان سینی را از فر قرار می دهیم، سپس بدون دست زدن اجازه می دهیم شیرینی کاملا خنک شود. در ادامه شیرینی های گل مینا را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.