طرز تهیه شیرینی فندقی خوشمزه و ساده به روش قنادی
طرز تهیه کیک دالگونا خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه کیک دالگونا کیک دالگونا، یکی از کیک های دورنگی است که می توانید آن را در کنار شیر، چای و یا قهوه سرورکنید. لایه پایینی این کیک شیری و لایه …
طرز تهیه شیرینی فندقی
شیرینی فندقی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی فندقی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی فندقی | |
کره | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق مربا خوری |
آرد | ۲ پیمانه |
پودر فندق | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
مغز فندق | به مقدار کافی |
عسل یا مربا | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی فندقی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی فندقی خوشمزه ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.
مرحله دوم
حالا پس از گذشت این زمان کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره سفید و پفکی شود.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و پودر کاکائو درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را هم می زنیم تا مواد ترکیب شده، سپس درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر فندق را درون خمیر شیرینی می ریزیم و مجددا مخلوط می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
حالا مقداری از خمیر شیرینی را بر می داریم، سپس در دست گرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه وسط آن را با انگشت فشار می دهیم تا حفره ایجاد شود، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله هشتم
در نهایت زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند، حفره ها را با عسل یا مربا پر می کنیم و درون حفره ها یک مغز فندق قرار می دهیم. در آخر شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرارمی دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- nahidrahpey