طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل آلمانی نان پنبه ایی استروسل با تلفظ آلمانی اشتروسل یک نان عالی با بافت پنبه ای است. این نان همان طور که از بافتش پیدا است نرم است. …

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا روغنی خوشمزه و سنتی مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان پرانا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه شیرینی دبل چاکلت شیرینی دبل چاکلت یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مافین لبو

طرز تهیه مافین لبو , دستور پخت مافین لبو

مافین لبو یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین لبو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مافین لبو
آرد۱ و نیم لیوان
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
نمک½ قاشق چایخوری
شیر یا آب۶۰ گرم
روغن مایع۱۲۰ گرم
پوره لبو ( ۲ عدد لبو متوسط)۱ لیوان

طرز تهیه مافین لبو

مرحله اول

برای تهیه مافین لبو خوشمزه ابتدای کار لبو را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم لبو به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان لبو را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و خرد می کنیم، سپس لبو را درون غذاساز قرار می دهیم و میکس می کنیم تا لبو کاملا پوره شود. در ادامه پوره لبو را از صافی رد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب اضافی پوره لبو را جدا می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شیر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

حالا شکر را به همراه پوره لبو درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، نمک، جوش شیرین و پودر زنجبیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد خشک را هم می زنیم، سپس درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کاملا گرم شود. در ادامه کپسول های کاغذی را درون قالب مافین قرار می دهیم، سپس دو سوم کپسول ها را از مایه کیک پر می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب مافین را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مافین های لبو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان قالب مافین را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم مافین های لبو کاملا خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه مافین های لبو را به سلیقه خود با سس شکلات قرمز تزیین کرده و همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.