طرز تهیه توپک کدو حلوایی یک شیرینی فانتزی و خوشمزه

طرز تهیه توپک کدو حلوایی یک شیرینی فانتزی و خوشمزه

طرز تهیه توپک کدو حلوایی توپک کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کوکی خرما کوکی خرما یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه نان مایورکا خوشمزه و شیرین مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان مایورکا خوشمزه و شیرین مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان مایورکا نان مایورکا یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه مافین پسته ای

طرز تهیه مافین پسته ای , دستور پخت مافین پسته ای

مافین پسته ای یکی از انواع شیرینی های مجلسی ایرانی است که معمولا برای مراسم های خاص استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مافین پسته ای
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
ماست½ لیوان
روغن مایع⅔ لیوان
آرد۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
مغز پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه مافین پسته ای

مرحله اول

برای تهیه مافین پسته ای خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی هم می زنیم تا تخم مرغ کف کند. در ادامه وانیل را به همراه شکر به تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور متوسط همزن برقی به مدت ۶ دقیقه هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شد، روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن مواد هم می زنیم. در ادامه گلاب را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا عسل را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی به مدت ۲۰ ثانیه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر هل درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه کپسول های کاغذی را درون قالب مافین قرار می دهیم، سپس دو سوم قالب را از مایه کیک پر می کنیم و مقداری مغز پسته  به صورت پخش روی مایه کیک قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب مافین را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان المنت بالا یا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی کیک به مدت ۵ دقیقه گریل شده تا خوشرنگ شوند.

مرحله هشتم

در نهایت پس از گذشت این زمان قالب مافین را از فر خارج می کنیم، سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک پسته ای خنک شود، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 بهمن 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.