طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای شیرینی نان چای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به قزوین می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه مافین کدو حلوایی

مافین کدو حلوایی , طرز تهیه مافین کدو حلوایی , دستور پخت مافین کدو حلوایی

مافین کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم آنرا برای پذیرایی در شب یلدا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد قنادی۲۱۲ گرم
شکر۲۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۱۲۰ گرم
شیر یا آب۶۰ گرم
پوره کدو حلوایی۲۴۴ گرم
تخم کدو حلواییبرای تزیین

طرز تهیه مافین کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه مافین کدو حلوایی ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل، جوش شیرین و نمک با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس درون یک کاسه بزرگ و جادار الک کرده و وسط مواد را گود می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود تا زمان آماده شدن مایه مافین معطل نشویم. در ادامه پوره کدو حلوایی را به همراه شیر، تخم مرغ، روغن، شکر و شیر یا آب داخل یک کاسه دیگر می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس درون گودالی که در ترکیب آرد ایجاد کرده بودیم می ریزیم. توجه داشته برای تهیه پوره کدو حلوایی ، بهتر است کدو را بخارپز کنید یا اینکه با آب خیلی کم بپزید سپس با بلندر پوره کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا مایه مافین کاملا یکدست شود. در ادامه قالب های مافین را با کپسول های کاغذی پر می کنیم، سپس کپسول ها را با مایه مافین پر می کنیم. برای اینکه ظاهر مافین ها بعد از پف کردن خراب نشود، باید حداکثر ¾ قالب را با مایه مافین پر کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه مافین را درون کپسول ها ریخیتم، چند ضربه آرام به قالب می زنیم. در ادامه برای زیباتر شدن مافین ها می توانیم روی هر مافینت چند عدد تخمه کدو حلوایی قرار دهیم، سپس قالب را درون فر قرار می دهیم تا مافین ها بپزند.

مرحله ششم

برای پخت این مافین های خوشمزه حدودا به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز داریم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه مافین ها را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بودند، از فر خارج می کنیم و بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.