طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و مجلسی به روش مراغه ای
طرز تهیه باتر چیکن یا مرغ کره ای خوشمزه به روش هندی
طرز تهیه باتر چیکن باتر چیکن یا مرغ کره ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه سوپ ماست
سوپ ماست یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی محلی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
جو پوست کنده | ۲ لیوان |
ماست | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
آب مرغ | ۵ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ ماست
مرحله اول
برای تهیه سوپ ماست محلی ابتدا سینه مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز، ۶ پیمانه آب و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گوشت مرغ آبپز شود.
مرحله دوم
حالا جو پوست کنده را به همراه ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جو بپزد و لعاب بیندازد. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه حاوی جو اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را پس از اینکه پخت به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس ۵ لیوان از آب مرغ را صاف می کنیم و به قابلمه حاوی جو اضافه می کنیم. در ادامه قارچ را به همراه گوشت مرغ با کره کمی تفت می دهیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه گشنیز خرد شده به سوپ اضافه می کنیم، حالا صبر می کنیم تا سوپ به خوبی بپزد و بیشتر آب درون قابلمه تبخیر شود. پس از اینکه آب سوپ کم شد و تمام مواد پختن نوبت اضافه کردن ماست می باشد.
مرحله پنجم
ماست را با زرده تخم مرغ در یک قابلمه کوچک مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا اطراف ماست حباب بزند، سپس آنرا به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با سوپ بجوشد.
مرحله ششم
در همین حین یکی از پیازها را رنده می کنیم و آبش را می گیریمف سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و از مایه گوشت کوفته های قلقلی کوچک درست می کنیم.
مرحله هفتم
کوفته های قلقلی را به همراه کمی روغن مایع در یک تابه مناسب سرخ می کنیم و کنار می گذاریم، پیاز باقیمانده را هم به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا کاراملی و خشک شود.
مرحله هشتم
حالا صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد (می توانید سوپ را به سلیقه خود آبکی یا سفت درست کنید)، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس برای تزیین سوپ از کوفته های قلقلی و پیاز داغ کاراملی استفاده می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/sharmin.food