مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی کارامل گردو خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه شیرینی کارامل گردو خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه شیرینی کارامل گردو شیرینی کارامل گردو یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

خواص شگفت‌انگیز گیاه چوچاق + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص شگفت‌انگیز گیاه چوچاق + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص گیاه چوچاق در دنیای پرتلاطم امروز، که زندگی مدرن با چالش‌های فراوانی در زمینه سلامتی روبرو است، بسیاری از ما به دنبال راه‌حل‌های طبیعی و موثر برای حفظ و بهبود سلامتی …

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار شکلاتی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار شکلاتی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه بیسکوییت کرم دار بیسکوییت کرم دار شکلاتی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شیرینی لندو خوشمزه و مجلسی به روش زابلی

طرز تهیه شیرینی لندو

طرز تهیه شیرینی لندو , دستور پخت شیرینی لندو سیستان و بلوچستان

شیرینی لندو یکی از انواع شیرینی های سنتی شهر زابل است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی لندو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی لندو
خرما۵۰۰ گرم
گندم۶۰۰ گرم
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی لندو

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لندو خوشمزه ابتدای کار گندم را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. طی این زمان آب آن را ۳ مرتبه عوض می کنیم.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان گندم را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه روی سطح کار را با پارچه نخی تمیز می پوشانیم، سپس گندم را به صورت پخش روی پارچه می ریزیم تا آب اضافی اش کشیده شود.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود. در ادامه زمانی که گندم ها مرطوب هستند، آن ها را درون تابه می ریزیم و به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله چهارم

حالا هسته خرما را جدا می کنیم، سپس درون یک طرف مناسب می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا خرما کاملا له شود. در ادامه زمانی که بوی خامی گندم از بین رفت و کاملا برشته شد تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

در این مرحله گندم را به صورت داغ به خرما له شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کنجد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کنجد برشته شود.

مرحله ششم

حالا کنجد را به مخلوط خرما اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه مخلوط خرما را درون یک سینی مناسب می ریزیم، سپس پخش می کنیم و یک جسم سنگین روی آن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم این جسم سنگین به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت روی مواد شیرینی بماند. در ادامه پس از گذشت این زمان جسم سنگین را از روی مواد شیرینی برداشته، سپس مقداری از آن را بر می داریم.

مرحله هشتم

در نهایت شیرینی لندو را در کف دست به صورت گردو فرم می دهیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر این شیرینی خوشمزه را به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

5/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.