طرز تهیه کراکر شور کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کراکر شور کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کراکر شور کنجدی کراکر شور کنجدی یک نوع میان وعده است که طعم آن مانند کراکر های بازاری است. با این تفاوت که از مواد سالم و در فر تهیه …

طرز تهیه کیک سمولینا خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک سمولینا خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک سمولینا کیک سمولینا با توجه به وجود سمولینا در پخت آن، بسیار مقوی و با خاصیت است. این کیک یک کیک ساده سه تخم مرغی است و با مارمالاد …

طرز تهیه کیک شیر بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیر بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیر بدون فر کیک شیر بدون فر یکی از انواع روش های پخت این کیک خوشمزه است که نیازی به استفاده از فر ندارد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی

شیرینی خرمایی رژیمی , طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی , دستور پخت شیرینی خرمایی رژیمی

شیرینی خرمایی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که به علت وجود خرما در آن، خوشمزه و پر خاصیت است. در شیرینی خرمای رژیمی از جو دو سر استفاده شده است که باعث رژیمی شدن شیرینی می شود. جو دو سر و شکر قهوه ای سرشار از خواص بی نظیری هستند که می تواند برای سلامت افراد مفید باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خرمایی رژیمی
جو دو سرسه و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
خرمایک و نیم پیمانه
آرد گندم۱ پیمانه
آب۳ و یک چهارم پیمانه
دارچین۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای۱ پیمانه
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
کره سرد۱ پیمانه سر خالی
ارده۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی در ابتدای کار؛ خرما و آب را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس آن قدر بهم می زنیم تا آب آن کامل تبخیر شود.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و ارده را به آن اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب خرما و ارده کاملا یکدست شوند. جو دو سر را درون غذا ساز می ریزیم و آن را پودر می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه شکر قهوه ای و بکینگ پودر، دارچین و نمک و کره سرد به جو دوسر پودر شده اضافه کرده و با دست یا غذاساز به خوبی میکس می کنیم. درون یک قابل ۱۵ در ۱۵ سانتی متر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نصف مواد خشک را درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق آن را فشار می دهیم تا کاملا فشرده شود. سپس روی آن را مخلوط خرما می ریزیم. در ادامه مابقی مواد خشک را روی آن ریخته و  به خوبی فشرده می کنیم.

مرحله پنجم

در مرحله پایانی قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی آن کاملا طلایی شود. حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم دارد تا بپزد. بعد از پخت، آن را از فر خارج کرده و کمی که خنک شد، برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.