طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی
طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی
شیرینی خرمایی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که به علت وجود خرما در آن، خوشمزه و پر خاصیت است. در شیرینی خرمای رژیمی از جو دو سر استفاده شده است که باعث رژیمی شدن شیرینی می شود. جو دو سر و شکر قهوه ای سرشار از خواص بی نظیری هستند که می تواند برای سلامت افراد مفید باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی خرمایی رژیمی | |
جو دو سر | سه و یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
خرما | یک و نیم پیمانه |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
آب | ۳ و یک چهارم پیمانه |
دارچین | ۲ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای | ۱ پیمانه |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
کره سرد | ۱ پیمانه سر خالی |
ارده | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی در ابتدای کار؛ خرما و آب را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس آن قدر بهم می زنیم تا آب آن کامل تبخیر شود.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و ارده را به آن اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب خرما و ارده کاملا یکدست شوند. جو دو سر را درون غذا ساز می ریزیم و آن را پودر می کنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه شکر قهوه ای و بکینگ پودر، دارچین و نمک و کره سرد به جو دوسر پودر شده اضافه کرده و با دست یا غذاساز به خوبی میکس می کنیم. درون یک قابل ۱۵ در ۱۵ سانتی متر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نصف مواد خشک را درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق آن را فشار می دهیم تا کاملا فشرده شود. سپس روی آن را مخلوط خرما می ریزیم. در ادامه مابقی مواد خشک را روی آن ریخته و به خوبی فشرده می کنیم.
مرحله پنجم
در مرحله پایانی قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی آن کاملا طلایی شود. حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم دارد تا بپزد. بعد از پخت، آن را از فر خارج کرده و کمی که خنک شد، برش زده و در ظرف مناسب می چینیم.